MEDIA

Survivor Spoiler: Ψηφοφορία «θρίλερ» για την αποχώρηση - Ποιος αποχαιρετά την κόκκινη ομάδα

Survivor Spoiler: Ψηφοφορία «θρίλερ» για την αποχώρηση - Ποιος αποχαιρετά την κόκκινη ομάδα

Survivor Spoiler: Η απόφαση του κοινού για την αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων Τριαντάφυλλου Αλέξη Παππά και Γιώργου Ασημακόπουλου, αναμένεται να ανακοινωθεί στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Κατά το σημερινό συμβούλιο αναμένεται να υπάρξει και πάλι ένταση, με τον Αλέξη Παππά να εξαπολύει και πάλι τα πυρά του κατά του «πρίγκιπα», με τις ισορροπίες όμως στο παιχνίδι να αλλάζουν δραματικά αν τα σενάρια που έχουν διαρρεύσει επαληθευτούν.

Η τριάδα των υποψηφίων Τριαντάφυλλου Αλέξη Παππά και Γιώργου Ασημακόπουλου, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, αλλά έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος ζήτησε για πρώτη φορά από το τηλεοπτικό κοινό να μην τον υποστηρίξει σε αυτή την ψηφοφορία. Το κοινό όμως αποφάνθηκε στην παραμονή του παίχτη για 8η φορά στο φετινό Survivor.

Ο Αλέξης Παππάς είχε αναδειχθεί σε νούμερο ένα φαβορί για την αποχώρηση, με την ψηφοφορία να επιβεβαιώνει πλήρως τα προγνωστικά, με δεύτερο να ακολουθεί τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος βγαίνει αλώβητος από αυτή την μάχη και τον Τριαντάφυλλο να είναι ο δημοφιλέστερος από τους τρεις.

Ο Αλέξης Παππάς συγκεντρώνει, απόψε, όπως όλα δείχνουν τις λιγότερες θετικές ψήφους του κοινού, και αποχωρεί από το φετινό Survivor. Η αποχώρηση του μοντέλου-ηθοποιού θα έχει ως συνέπεια την κόντρα με το Τζέις να λήγει «άδοξα» και χωρίς να κοντράρονται οι δυο τους σε κάποια μελλοντική ψηφοφορία όπως είχαν αποφασίσει.

Μετά την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και έτσι μένουν οι Τριαντάφυλλος, Σάκης και Μαριαλένα. Ο Σάκης μπορεί να μην κινδυνεύει, καθώς βάσει στατιστικών είναι ο πιο δυνατός παίκτης στο παιχνίδι, όμως η θέση του «Ντάφυ» αρχίζει να κουνιέται επικίνδυνα.

Ποιοι κερδίζουν σήμερα;

Μπορεί το ενδιαφέρον του κοινού να στρέφεται στη σημερινή αποχώρηση, όμως έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό έπαθλο είναι ίσως το πιο σημαντικό, καθώς μιλάνε με τα αγαπημένα τους συγγενείς τους ή άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα, κάτι που έχουν ανάγκη μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα είναι η κόκκινη! Ναι το ξέφρενο σερί των μπλε σταματάει απόψε, με τους κόκκινους να χαμογελούν επιτέλους πριν δουν έναν παίκτη από την ομάδα τους να αποχωρεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα 2021: Έτσι θα γιορτάσουμε - Οι εκκλησίες, οι μετακινήσεις και τα άτομα στο πασχαλινό τραπέζι