MEDIA

Survivor: Το «ερωτικό» καβγαδάκι του Σάκη και της Μαριαλένας (videos)

Survivor Μαριαλένα - Σάκης

Survivor: Γιατί έκλαιγε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Αποκάλυψε τι συνέβη με τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Σάκη Κατσούλη

Πλέον η σχέση τους φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι κάτι παραπάνω από απλή και ας μην το παραδέχονται.

Στο χθεσινό (26/4) του Survivor, είδαμε τη Μαριαλένα και τον Σάκη σε ένα μικρό τσακωμό, σαν αυτά που κάνουν τα ζευγάρια και ο λόγος ήταν η ζήλεια!

Στο αγώνισμα της ασυλίας, είδαμε την παίκτρια της μπλε ομάδας να τραυματίζεται, ενώ μετά το τέλος, έβαλε τα κλάματα λέγοντας στον Γιώργο Λιανό πως δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Όταν οι παίκτες γύρισαν στα καταλύματά τους, ο Σάκης την πλησίασε για να μάθει τι συνέβη. Εκείνη τότε του έκανε παράπονα πως δεν ενδιαφέρθηκε για εκείνη όσο θα έπρεπε όταν τραυματίστηκε και πως πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του.

Επίσης, ανέφερε πως δεν ήταν σωστό να σηκώσει τη Νικολέτα στους ώμους του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών και πως θα έπρεπε να πάει στον πάγκο της μπλε ομάδας για να δει πως είναι. Ο Σάκης από την άλλη την θεώρησε υπερβολική, θεωρώντας πως θέλησε να «ξεσπάσει» απλά τα νεύρα της και πως θα της περάσουν.

«Πηγαίναμε για γάμο. Είδα τη Χριστίνα σπίτι μας»

Νωρίτερα, η Μαριαλένα προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Σάκη. Η παίκτρια της μπλε ομάδας, άνοιξε την καρδιά της σε κάποιους παίκτες, αναφέροντας πως πήγαινε για γάμο με τον 30χρονο, ενώ αποκάλυψε και το περιστατικό με την Χριστίνα Κεφαλά.

«Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένεια για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου.

Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Το χρονοδιάγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας - Από 5 Μαΐου στο πρόγραμμα και της J&J