MEDIA

MasterChef Spoiler 12/5: Μεγάλη ανατροπή - «Ένας από εσάς τους τρεις φεύγει»

MasterChef Spoiler

MasterChef Spoiler 12/5: Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη, ένα Mystery Box περιμένει τους top 8 - Όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης (12/05) στο MasterChef

Στο επεισόδιο της Τρίτης (11/05) Παναγιώτης, Νίκος, Μαρίνα και Διονύσης έφτιαξαν ένα πιάτο αντιγραφής διεκδικώντας την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και ήταν αυτός που άφησε την ποδιά του και αποχώρησε από το MasterChef 5.

Μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη, ένα Mystery Box περιμένει τους οκτώ παίκτες που παραμένουν στο MasterChef 5.

Η τελική 8άδα αποτελείται από τους: Μαρίνα, Μαργαρίτα, Παύλο, Νίκο, Τζιοβάνι, Ιωάννη, Αλέξανδρο και Διονύση.

Σήμερα Τετάρτη όμως, οι ανατροπές είναι πολλές. «Δυστυχώς, ένας από εσάς τους τρεις φεύγει!», ακούγεται να λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πλατό του διαγωνισμού.

Όποιος πιστεύει ότι θα τη γλιτώσει τόσο εύκολα, περνώντας από τη μία φάση στην επόμενη χωρίς κόπο, είναι σίγουρα... γελασμένος!

Ποιος θα είναι ο επόμενος παίχτης που θα αποχωρήσει; Η απάντηση στις 21.00 στο Star.

Δείτε το τρέιλερ:

Παναγιώτης Τζαμαλής: Οι προβλέψεις για τον τελικό

Ο «Τζαμάλ» βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για όλα τονίζοντας πως θα ήθελε να παραμείνει στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Για την εμπειρία που έχω, τις ώρες που έχω δουλέψει το αποτέλεσμα που έφερα είναι η μέρα με τη νύχτα. Δε μου άρεσε που έφυγα στους 8 του διαγωνισμού. Μου αρέσει να κρατάω τα ωραία για το τέλος. Είχα προετοιμάσει να κάνω πράγματα προς το τέλος του διαγωνισμού αλλά δεν πρόλαβα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα που είχε σε μία ψηφοφορία: «Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο», είπε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας, έκανε και τις προβλέψεις του για τον τελικό λέγοντας πως στην τελική δυάδα θα ήθελε να δει τον Τζιοβάνι και φυσικά τη Μαργαρίτα. «Ο Τζιοβάνι είναι οικογενειάρχης και επιχειρηματίας. Είναι ωραίο ένας άνθρωπος από την Ιταλία να έρθει και να πει "ρε σεις εσείς δεν ξέρετε να μαγειρεύετε"». «Θα ήταν ωραίο να δούμε νικήτρια μια γυναίκα, τη Μαργαρίτα», πρόσθεσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων - Σκέρτσος: Τέλος το lockdown! Πώς θα πάμε στα νησιά, το νέο ωράριο και οι μετακινήσεις