MEDIA

Survivor: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Survivor: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Survivor: Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης για την κατάσταση του «Ντάφυ»

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος αποχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (2/6) μετά από 11 φορές που τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο «Ντάφυ» αποχώρησε από το παιχνίδι, με τους Σάκη, Μαριαλένα και Καρολίνα να παραμένουν και το παιχνίδι από εδώ και πέρα να αλλάζει οριστικά.

Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Πέμπτης (3/6) μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Sfera 102.2 και μεταξύ άλλων, ανέφερε το παρασκήνιο της αποχώρησης του τραγουδιστή.

«Ο Ντάφυ έδιωξε μια εντεκάδα ολόκληρη. Ο Ντάφυ ήταν δίκαιος, δεν του άρεσε να φεύγουν δυνατοί παίκτες εξαιτίας του και ο ίδιος έλεγε “αν αποχωρήσω θα πάω στο παιδάκι μου”. Ο Ντάφυ άφησε την υπογραφή του, περάσαμε ωραία καραντίνα μαζί του.

Πέρα από τον Σάκη και την Μαριαλένα που έχουν δηλώσει ότι είναι παρέα με τον Ντάφυ, οι υπόλοιποι πανηγύρισαν με την αποχώρηση. Τώρα που φεύγει δεν νομίζω ότι πρέπει να "κρατάνε" πράγματα που έχουν πει με τον Ασημακόπουλο. Ο Τριαντάφυλλος θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφεδάκι πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Δεν ξέρω πότε γυρνάει Ελλάδα. Δεν επιτρέπεται να τους δω τους παίκτες που φεύγουν αλλά αν τους προλάβω την ημέρα που φεύγουν, τους βλέπω.

Η ημερομηνία του τελικού δεν έχει ανακοινωθεί.

Ο καθένας είναι μόνος του. Θα παίζουν και αγόρια με κορίτσια. Θα είναι τρεις αγώνες ασυλίας και θα κερδίζει ο ένας. Αυτός ο ένας θα έρχεται στο συμβούλιο το βράδυ και θα "δίνει" έναν. Είναι φουλ ατομικό πιά», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορoνοϊός: Εκατοντάδες νέα κρούσματα μεταλλάξεων - Πού εντοπίστηκαν