MEDIA

Άκης Πετρετζίκης: Πώς σχολίασε την πρωτιά της Μαργαρίτας στο Masterchef

Άκης Πετρετζίκης: Πώς σχολίασε την πρωτιά της Μαργαρίτας στο Masterchef

Ο πρώτος Έλληνας Masterchef, Άκης Πετρετζίκης, πήρε θέση για την ανάδειξη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη ως νικήτριας του φετινού διαγωνισμού.

Στο πρώτο Masterchef που προβλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, ο νικητής ήταν ο Άκης Πετρετζίκης. Ο φημισμένος σεφ έκτοτε έκανε μια σπουδαία καριέρα, τηλεοπτική και μη καθώς δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία τόσο στον χώρο της εστίασης όσο και στο διαδίκτυο και σε άλλους τομείς, και έχει αφήσει πίσω του την εποχή που ήταν διαγωνιζόμενος.

Τα τελευταία χρόνια το Masterchef έχει «μετακομίσει» στο Star, καθώς το πρώτο είχε προβληθεί από το Mega, και αρκετές φορές στη διάρκεια των επεισοδίων δεν γινόταν αναφορά στο «παρθενικό» ριάλιτι μαγειρικής με τον Άκη Πετρετζίκη να έχει εκφράσει τη διαφωνία του για αυτό.

Παρόλα αυτά, ο πασίγνωστος σεφ έδειξε να συμφωνεί απόλυτα με την εξέλιξη του φετινού Masterchef. Το βράδυ της Τετάρτης (09.06), όταν και έγινε η ανακοίνωση του νικητή στον πέμπτο διαγωνισμό μαγειρικής που προβλήθηκε από το Star, ο ίδιος έδειξε να είναι χαρούμενος με το αποτέλεσμα.

Η νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη επί του Διονύση Σαρακίνη, σχολιάστηκε με ένα χαμόγελο στα social media από τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος άλλωστε είχε εκφράσει και στο παρελθόν τη συμπάθειά του για την πρώτη Ελληνίδα Masterchef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 781 νέα, 376 διασωληνωμένους και 24 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ