MEDIA

Άκης Πετρετζίκης: Ο λαός απαιτεί τη Μαργαρίτα στο Masterchef

Άκης Πετρετζίκης: Ο λαός απαιτεί τη Μαργαρίτα στο Masterchef

Ο διάσημος σεφ, Άκης Πετρετζίκης, νικητής του πρώτου Masterchef που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, υποστήριξε πως η παίκτρια πρέπει να γυρίσει στον διαγωνισμό.

Μια από τις πιο φορτισμένες συγκινησιακά αποχωρήσεις από το Masterchef, ήταν η τελευταία. Η Μαργαρίτα, που κέρδισε κριτές και κοινό με το ταλέντο και τον χαρακτήρα της, δεν τα πήγε καλά στην αντιγραφή ενός πολύ ιδιαίτερου γλυκού με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Από την πρώτη στιγμή υπήρξαν «φωνές» στα social media που ανέφεραν ότι η αποχώρηση ήταν άδικη και πως ο διαγωνισμός θα χάσει πολλά, ενδεχομένως και πολλούς τηλεθεατές, από το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει πλέον η Μαργαρίτα. Αν και υπάρχει ένα ανοικτό «παράθυρο» για επιστροφή, στην εβδομάδα που διανύουμε όπου οι παίκτες που έχουν φύγει διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, μέχρι τώρα τα spoilers δίνουν άλλα πρόσωπα σαν φαβορί να μπουν ξανά στο Masterchef.

Η Μαργαρίτα είναι πολύ πιθανό να έχει την ευκαιρία της σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ενώ έχει και φανατικούς υποστηρικτές και στον κόσμο των σεφ, πέρα από τους απλούς τηλεθεατές. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος με ένα μήνυμα στο Twitter υποστήριξε πως η Μαργαρίτα θα πρέπει να πάρει… δωρεάν είσοδο για το Masterchef.

Το μήνυμα του Άκη Πετρετζίκη

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία «Καραϊβάζ»: Εντείνονται οι έρευνες των αρχών - Πού έχουν επικεντρωθεί, τα νέα ντοκουμέντα