MEDIA

GNTM: Ο Βασίλης Παρωτίδης αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το παιχνίδι (videos)

GNTM: Ο Βασίλης Παρωτίδης αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το παιχνίδι (videos)

GNTM: Για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μοντέλων

Τον Βασίλη Παρωτίδη τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μόδας GNTM και ήταν από τους παίκτες που δεν πέρασαν απαρατήρητοι, καθώς οι νεαρές κοπέλες παραμιλούν στην ομορφιά του.

Στα προηγούμενα επεισόδια του ριάλιτι, είδαμε τον διαγωνιζόμενο να παίρνει μια απόφαση, η οποία ξάφνιασε τόσο τα μοντέλα όσο και τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ο 19χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το σπίτι του GNTM, καθώς τον τελευταίο καιρό ένιωθε πιεσμένος.

Το πρωί της Παρασκευής (29/10), ο Βασίλης Παρωτίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast @Star» και μίλησε για την απόφαση αυτή.

«Δεν νομίζω ότι τα παράτησα, για μένα ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του όρια, τα δικά του θέλω και τους δικούς του στόχους. Όταν βρει ότι μεταξύ αυτών έχει βρει μια ισορροπία και έχει φτάσει σε ένα σημείο που τον ικανοποιεί και βλέπει ότι δυσκολεύεται, δεν αντέχει άλλα. Είναι το πόσο το θες και πόσο μπορεί να το θες.

Είδα κάποια στιγμή ότι δυσκολευόμουν πολύ και γενικά δεν ήθελα να φτάσω στα όριά μου, είπα θα το πάω μέχρι ενός σημείου, έτσι κι αλλιώς, εγώ είμαι άνθρωπος που κάνω πράγματα για τις εμπειρίες και είπα πως θα το ζήσω, και θα πάω μέχρι όπου με πάει μόνο του. Ήταν θέμα αντοχών. Είχα πει πίσω από τις κάμερες ότι θέλω να φύγω, υπήρξαν στιγμές που ο καθένας έφτανε στα όρια του. Πάρα πολλά πρόσωπα έφτασαν ως εκεί», δήλωσε το νεαρό μοντέλο

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έληξε το θρίλερ στην Ιεράπετρα: Δεν αυτοκτόνησε ο συζυγοκτόνος

«Άτρωτοι» στον κορονοϊό - Το μυστικό των ανθρώπων που δεν αρρωσταίνουν ποτέ από Covid-19

Καιρός: Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα «χτυπήσει» ο κυκλώνας «Νέαρχος»