MEDIA

Josephine: Αυτό κρατάω από τον Mad Clip – H αλλαγή μετά τη βάφτισή μου το 2018

Josephine
Η Josephine μίλησε για τη συνεργασία της με τον Mad Clip αλλά και την αλλαγή που έφερε στη ζωή της η βάφτισή της το 2018
ANT1

Η Josephine μίλησε για τη συνεργασία της με τον Mad Clip αλλά και την αλλαγή που έφερε στη ζωή της η βάφτισή της το 2018

Στη σχέση της με τον αδικοχαμένο Mad Clip αναφέρθηκε η Josephine το βράδυ της Τετάρτης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε και την μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά την βάφτισή της το 2018.

Με εμφανή τη συγκίνησή της η Josephine είπε για τον Mad Clip ότι «δεν ήμασταν μόνο συνεργάτες, κάναμε και παρέα. Είναι πολύ στενάχωρο για όλους αυτό που έγινε. Το αγαπήσαμε αυτό το τραγούδι και το στηρίξαμε. Το τραγούδι “Φήμη” που κάναμε μαζί είναι μια όμορφη ανάμνηση που έμεινε από αυτόν».

«Εγώ μπορεί να είμαι λίγο αγχωτική και να λέω πως δεν μπορεί να γίνει αυτό, ο Peter οτιδήποτε ήταν άπιαστο για τους άλλους, το έβαζε στόχο και το κατάφερνε. Έλεγε θα καταφέρω αυτό στην μουσική και το έκανε. Δεν ήταν απλά στα λόγια. Ήταν καλός άνθρωπος κι αυτό κρατώ από αυτόν. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και σεβόταν» συμπλήρωσε η Josephine για τον Mad Clip.

H Josephine εξομολογήθηκε και το πότε ήταν η στιγμή που αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι εξηγώντας ότι αυτό συνέβη το 2018 όταν και βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη με νονά τη γιαγιά της. «Μετά τη βάπτισή μου συνειδητοποίησα ότι θέλω να γίνω τραγουδίστρια. Ήρθε το φως, πριν είχα αναστολές και κακές σκέψεις και μόλις βαπτίστηκα σαν να καθάρισε η σκέψη μου, ο δρόμος και ο στόχος μου» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Ξεκαθάρισε, επίσης, ότι, έχει σταματήσει να μιλά για τα προσωπικά της «για να μην τα γρουσουζεύω». «Όποτε έλεγα ότι είμαι με κάποιον, χώριζα» εξήγησε η Josephine.
Η τραγουδίστρια σημείωσε, τέλος, ότι θέλει να χαράξει τη δική της πορεία η οποία στο βάθος του χρόνου θα της δώσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου και γι’ αυτό, όπως είπε, επιλέγει να μην κυκλοφορεί singles αλλά ολοκληρωμένα άλμπουμ ακολουθώντας το παράδειγμα από τα ινδάλματά της όπως η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Hooligans Κολωνού»: Διάλογοι που προκαλούν σοκ - «Ξεκινάει πόλεμος, θα τους γ...» (pics)

Κορονοϊός: «Κλειδώνουν» νέα μέτρα για σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο

Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε