MEDIA

Πύρρος Δήμας: Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον θάνατο της συζύγου του (video)

Πύρρος Δήμας: Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον θάνατο της συζύγου του (video)
Ο Πύρρος Δήμας
Instagram: pyrrospyrros

Πύρρος Δήμας: Η ερώτηση που έφερε σε άβολη θέση τον Ολυμπιονίκη

Τον Πύρρο Δήμα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκούντ» και εκείνος μίλησε για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο ακόμα και σήμερα αλλά και τα παιδιά του. Όταν όμως η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον θάνατο της συζύγου του εκείνος απέφυγε ευγενικά να απαντήσει.

«Σε κάθε μου νίκη σκεφτόμουν ότι θα λείπω από τα παιδιά μου κι ότι θα πρέπει να πετύχω για να κάνω χαρούμενη την οικογένειά μου. Ο αθλητισμός με έμαθε να μην φοβάμαι τη ζωή, να στέκομαι στα πόδια μου, να αγαπώ και να σέβομαι τους γύρω μου. Θα έλεγα ότι έφυγα πολύ χορτάτος και γεμάτος» είπε μεταξύ άλλων ο Πύρρος Δήμας.

«Τα παιδιά μου είναι μεγάλα πια. Η Ελένη μου είναι 26, ο Βίκτωρας 24, η Μαρία 22 και ο μικρός 12. Η Μαρία κάνει άρση βαρών, είναι στο Σικάγο και σπουδάζει, πριν έκανε κωπηλασία και τώρα κάνει άρση βαρών, αυτό που της έλεγα πριν έξι χρόνια το αποφάσισε τώρα. Δε ξέρω αν θα κάνει μεγάλη καριέρα ή θα γίνει μεγάλη αθλήτρια αλλά μου αρέσει που κάνει άρση βαρών» είπε ο Πύρρος Δήμας σχετικά με τα παιδιά του.

Όταν όμως ρωτήθηκε για το πως διαχειρίζεται την απώλεια της συζύγου του τρία χρόνια μετά τον θάνατό της είπε: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Δεν θα ήθελα Έμαθα να είμαι δυνατός. Σε κάνει η ζωή, όχι μόνο εμένα αλλά όλον τον κόσμο. Η ζωή σε κάνει να αντέχεις και να προχωράς με όλες τις δυσκολίες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Άγις Κυνηγόπουλος

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ του «Σωτηρία»

Η Φάρμα: «Έσπασε» ο Ψωμιάδης – «Δεν φανταζόμουν ότι στα τελευταία χρόνια της ζωής μου...» (vid)