MEDIA

Σασμός: Το συγκινητικό «αντίο» του συγγραφέα του βιβλίου στον Πετρή (pics)

Σασμός: Το «αντίο» του συγγραφέα του βιβλίου στον Πετρή
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στον «Σασμό»
Facebook

Το δικό του αντίο στον Κώστα Νικούλι, τον Πετρή του «Σασμού» θέλησε να πει μέσα από τα social media, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στον «Σασμό», καθώς όπως ήδη έχει γίνει γνωστό ο Πετρής θα πέσει νεκρός. Ο δολοφόνος του, μάλιστα, θα είναι ο Αστέρης, που θα αφαιρέσει κατά λάθος τη ζωή του αδερφού της γυναίκας που αγαπά.

Τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι στο «Σασμό» έχουν ολοκληρωθεί και συντελεστές και ηθοποιοί αποχαιρετούν τον Πετρή στα social media. Ανάμεσα σε αυτούς και ο συγγραφέα του βιβλίου, Σπύρος Πετρουλάκης, ο οποίος κοινοποίησε στο Facebook φωτογραφίες. Ειδικότερα, ο ίδιος, ανέβασε δύο φωτογραφίες: Στην πρώτη ποζάρει με τον τηλεοπτικό Πετρή και στη δεύτερη το μνήμα του, όπως θα προβληθεί στη σειρά του Alpha.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery:

«Δεν συνηθίζουμε να βάζουμε φωτογραφίες, ούτε να αποκαλύπτουμε γεγονότα της τηλεοπτικής μεταφοράς του βιβλίου μου αλλά σήμερα θα μας επιτρέψετε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο πια Kostas Nikouli για τη συμμετοχή, το ήθος, και την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να γίνει ο Πετρής της καρδιάς μας. Κωστή μου πάντα μέσα μας η μορφή του Πετρή θα έχει τη δική σου. Καλή σταδιοδρομία καλή συνέχεια και δεν χανόμαστε. Έχουμε κι άλλα όμορφα μπροστά μας», έγραψε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Σασμός - Επόμενα επεισόδια

Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία. Η προσπάθεια της Στέλλας να δώσει ελαφρυντικά για το φονικό, θα φέρει ένταση στη σχέση της με τον Άγγελο. Ο Μαθιός βασανίζεται από τύψεις, γεγονός που θα τον οδηγήσει σε μία απόφαση, με απρόβλεπτες συνέπειες, την ίδια ώρα που η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει, και τα όπλα να βγουν απ’ τις θήκες τους…

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… ο κόσμος όλος γύρω του διαλύεται. Ο Μαθιός βασανισμένος από ενοχές καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Θα προλάβει ο Αντώνης να σβήσει τη φωτιά πριν ανάψει και τους κάψει όλους; Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν.

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία! Το νέο της ομολογίας του αναστατώνει το χωριό. Η Μαρίνα καταρρακωμένη ζητάει από τα ξαδέρφια της να γυρίσουν πίσω στο Ηράκλειο. Θα φύγουν όμως ή θα ζητήσουν εκδίκηση; Ο γάμος της Θοδώρας και του Γιώργη κρέμεται από μια κλώστη. Η Καλλιόπη απογοητευμένη από τη στάση του Αστέρη, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τη Σεμίνα που την αναστατώνει. Θα καταφέρει η Σεμίνα να της αποκαλύψει όσα θέλει; Την ίδια ώρα, ένας κίνδυνος θα οδηγήσει τον Μαθιό να πάρει μία σημαντική απόφαση, που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Βασιλική και τον Νικηφόρο.

Με πληροφορίες από: epeisodia

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη - Κατέληξε βρέφος δύο μηνών

Ρολόι της Αποκάλυψης: Στα 100 δευτερόλεπτα από τα μεσάνυχτα

Καιρός - Αρναούτογλου: Σασπένς τη Δευτέρα – Τα 2 σενάρια και η πιθανότητα για χιόνια στην Αττική