MEDIA

Survivor Spoiler (16/2): Ποιος αποχωρεί σήμερα - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Survivor Spoiler (16/2): Ποιος αποχωρεί σήμερα - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού
Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα είναι το σημερινό στο Survivor
Youtube/Screen grab

Survivor Spoiler: Το αποψινό αγώνισμα είναι η ευκαιρία των «Μπλε» να σπάσουν τις σερί νίκες των «Κόκκινων»

Πάνω από 20 μέρες είναι χωρίς νίκη σε αγώνισμα επάθλου φαγητού οι Μαχητές οι οποίοι έχουν φτάσει στα όριά τους. Το αποψινό αγώνισμα στο Survivor είναι η ευκαιρία τους να σπάσουν τις σερί νίκες των Διάσημων. Έχουν όμως την ομαδικότητα και την δυναμική να… γυρίσουν το παιχνίδι;

Η ομάδα των Μαχητών δείχνει διασπασμένη με την Ασημίνα να μην αντέχει τη συνύπαρξη με τον Σπύρο και εκείνον να αφήνει υπονοούμενα πως η υποψηφιότητα του Ανδρέα είναι αποτέλεσμα δικών της κινήσεων.

Survivor Spoiler (16/2): Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Τις τελευταίες εβδομάδες η νίκη ήταν καθαρά υπόθεση των «κόκκινων», οι οποίοι σάρωσαν σε έπαθλα επικοινωνίας, ασυλίας αλλά και φαγητού. Ωστόσο, σύμφωνα με τα spoilers απόψε θα είναι οι Μαχητές, οι οποίοι θα φάνε μετά από αρκετές ημέρες.

Survivor Spoiler (16/2): Ποιος αποχωρεί σήμερα

Το αποψινό Συμβούλιο θα στερήσει από την Μπλε ομάδα έναν παίκτη. Ανδρέας Ματθαιακάκης, Πελαγία Καζολέα και Σπύρος Μαρτίκας περιμένουν με την ίδια αγωνία την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Ποιο όνομα θα βγει απόψε από τα χείλη του Γιώργου Λιανού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να φύγει η Πελαγία η οποία έχει αποχαιρετήσει ήδη τους συμπαίκτες της.

Παράλληλα οι Μαχητές θα χάσουν ακόμα έναν παίκτη. Ο Άγγελος Πουλής, ο 38χρονος παρκουρίστας έχει ήδη τεθεί με κάθε επισημότητα εκτός Survivor για λόγους υγείας, αφού οι γιατροί άναψαν «κόκκινο» στη συνέχεια της παρουσίας του στο παιχνίδι.

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα προκύψει θέμα αντικατάστασής του ή αν θα συνεχίσουν οι μπλε με 9 παίκτες, αφού ήδη έχει αποχωρήσει και η Πελαγία Καζολέα, μέσω της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Καρφώνει» την Κάτια για το ρύζι – «Δεν βρέθηκε, το έκλεψε» (video)