MEDIA

Άγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό

Άγριες Μέλισεες - Επόμενα επεισόδια: Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό
Το σχέδιο - παγίδα της Πηνελόπης στον Μελέτη
ANT1

Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Άγριες Μέλισσες

Η Πηνελόπη έρχεται ξανά κοντά με τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, αλλά όλα είναι μέρος ενός σχεδίου για να έρθει η πρώτη πιο κοντά στην αλήθεια. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος στην αναζήτησή τους, να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειρά του ANT1;

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 71

Η Αντιγόνη αμφιβάλλει για την αθωότητα του Δούκα και ζητά εξηγήσεις. Στο Σταμιρέικο, όλοι είναι ανάστατοι με τη συμπεριφορά του Σέργιου που επιμένει να πάει στους παππούδες του. Η Ουρανία και ο Κυριάκος πρέπει να αντιμετωπίσουν την έντονη αντίδραση του Φώτη που έχει καταλάβει πως χωρίζουν, ενώ ο Άλκης Σαραντόπουλος έχει μια απρόσμενη πρόταση. Η Μυρσίνη είναι χαρούμενη που τους έχει πάλι όλους στο σπίτι, ενώ ο Δούκας τα βάζει όλα στην άκρη για χάρη του εγγονού του. Ο Ζάχος συγκρούεται, άλλη μια φορά, με την Ελένη που του ζητάει να πάρει μια ξεκάθαρη στάση για τα πιστεύω του. Ο Ακύλας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μελέτη.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 72

Η Ουρανία δεν αποδέχεται την πρόταση του Άλκη Σαραντόπουλου να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην Αμερική. Θα καταφέρει να τη μεταπείσει; Ο Λάμπρος και ο Πέτρος αποσπούν απ’ τον Λάκη την πολυπόθητη πληροφορία. Ο Σέργιος εμμένει στην απόφασή του να μείνει στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης, αλλά η Ασημίνα δεν σκοπεύει ν’ αφήσει τον γιο της από τα μάτια της. Στη συνάντηση της Νομαρχίας, ο Ακύλας δείχνει να στριμώχνεται απ’ τον δικηγόρο και τους υπόλοιπους εκπροσώπους του Διαφανίου. Είναι, όμως, έτσι τα πράγματα; Ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θα χαροποιήσει τους συγχωριανούς του και κυρίως την Ουρανία. Η Πηνελόπη και ο δικηγόρος Αλέξης Ρωστάνδης θα οδηγηθούν σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο Ακύλας κάνει μια πρόταση στον Δούκα που θ’ ανατρέψει τα πάντα.

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 73

Ο Ακύλας κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα που ζητά τη συμμαχία των γιων του. Η Πηνελόπη αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο της και να μάθει όσα κρύβει ο Μελέτης. Η Μυρσίνη κάνεις μυστικές συνεννοήσεις με τη Ρένα ενώ ο Σέργιος είναι χαρούμενος που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί. Ο Πέτρος και ο Λάμπρος ανοίγουν τα χαρτιά του στον Λάκη με κίνδυνο να πέσουν σε παγίδα. Ο Σταμάτης ζητάει από τον Παναγιώτη να μεσολαβήσει για χάρη του στη Βιολέτα ενώ το χωριό αποδέχεται επιτέλους τον Κυριάκο. Η Ασημίνα ζητά από τον Πέτρο να γράψει στην Ελεύθερη Ελλάδα ενώ η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας τακίμιασε με τον Ακύλα.

Τρίτη 1 Μαρτίου – Επεισόδιο 74

Ο Δούκας αναλαμβάνει καθήκοντα νέου προέδρου στο έργο του αεροδρομίου και πλέον αντιμετωπίζει τη δυσπιστία του Διαφανίου, οι οποίοι επιτίθενται ακόμα και στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Η Πηνελόπη συνεχίζει το σχέδιο της, να προσεγγίσει τον Μελέτη προκειμένου να του αποσπάσει πληροφορίες. Η συμπεριφορά του Λευτέρη όσο πάει γίνεται ανεξέλεγκτη προκαλώντας την ανησυχία της Δρόσως και των φίλων του. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δέχονται την πρόταση του Δούκα να τον βοηθήσουν με τη νέα του θέση, αλλά θέτοντας έναν βασικό όρο. Ο Άγγελος έρχεται αντιμέτωπος με τη πιο σκληρή δοκιμασία προκειμένου να εισχωρήσει στους Άβαντες. Ο Λάμπρος και ο Πέτρος στην αναζήτηση τους, να βρούνε αποδείξεις για τον φόνο, θα βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο.

Τετάρτη 2 Μαρτίου – Επεισόδιο 75

Ο Πέτρος με τον Λάμπρο προσπαθούν να βρουν τρόπο να ψάξουν το νεκροταφείο. Η Ελένη θέλει να βεβαιωθεί για τις προθέσεις του Ζάχου ενώ η Ασημίνα γράφει το άρθρο της για την Ελεύθερη Ελλάδα. Ο Άγγελος πρέπει να πάρει μια απόφαση για να περάσει τη δοκιμασία των Αβάντων και βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Μελέτη. Η Μυρσίνη χαίρεται που βλέπει τα παιδιά της να συμμαχούν με τον πατέρα τους και κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στον Δούκα. Ο Λευτέρης αναγκάζεται να πει ένα μεγάλο ψέμα στον Ακύλα ενώ η Κορίνα έρχεται πιο κοντά με τον Μπάμπη. Το χωριό είναι δύσπιστο απέναντι στον Κωνσταντή και το Νικηφόρο για τη συμμαχία με τον Δούκα όταν «σκάει» μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Πέτρος αποφασίζει να ρισκάρει με τον φύλακα του νεκροταφείου. Θα προλάβει ο Λάμπρος να τον προειδοποιήσει;

Πέμπτη 3 Μαρτίου – Επεισόδιο 76

Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένεια πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μια λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν. Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματα του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει τη κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μια καινούρια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η σχέση του Ακύλα με τον Ζάχο θα φτάσει στα άκρα