MEDIA

Μαρία Αντωνά: «Όταν γυρίσει ο Άρης από το Survivor θα παντρευτούμε»

Μαρία Αντωνά: «Όταν γυρίσει ο Άρης από το Survivor θα παντρευτούμε»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε η Μαρία Αντωνά όπου μίλησε για το Survivor στο οποίο συμμετέχει ο αρραβωνιαστικός της Άρης Σοϊλέδης.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τα πρώτα χρόνια της εγκατάστασής της στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη απ' όπου κατάγεται αλλά και για τον τρόπο που κατάφερε να μπει στον χώρο της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου.

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για τη μεγάλη έκπληξη που της έκανε ο Άρης Σοϊλέδης όταν της έκανε πρόταση γάμου:

«Απάντησα ναι στην πρόταση γάμου που μου έκανε ο Άρης. Ήταν πολύ συγκινητική η στιγμή που μου έκανε πρόταση γάμου ο Άρης, δεν πρόλαβα να απαντήσω, αλλά φόρεσα το δαχτυλίδι».

Επίσης μίλησε για τον χαρακτήρα του συντρόφου της τονίζοντας: «Ο Άρης είναι από τους ανθρώπους που δεν μπορεί να πει ψέματα», και συνέχισε: «Όταν μου έκανε πρόταση γάμου ο Άρης, το μόνο που δεν είχα καταλάβει είναι το πώς θα έρθει το δαχτυλίδι, τελικά ήρθε ένα drone, είναι πολύ ρομαντικός».

Επίσης μίλησε για το πώς τελικά ο ποδοσφαιριστής πήγε στο Survivor: «Εγώ έλεγα στον Άρη να πάει στο Survivor, γιατί πίστευα ότι θα είναι πολύ καλός στο παιχνίδι».

Κάτι που δεν γνωρίζαμε αλλά αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά ήταν πως: «Είχαμε κάνει μια συζήτηση για να πάμε μαζί με τον Άρη στο Survivor αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε».

Όσο για τα συναισθήματά της τώρα που είναι ο αγαπημένος της μακριά, η Μαρία Αντωνά παραδέχτηκε: «Μου λείπει πολύ ο Άρης, κάθε φορά που έρχεται ένας παίκτης πίσω, μου φέρνει ένα μήνυμα αγάπης από εκείνον», προσθέτοντας στη συνέχεια: «Δεν ζηλεύω τον Άρη, δεν μπορείς να φυλακίσεις έναν άνθρωπο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα στη ζωή... Αν μου έλεγε ο Άρης να χωρίσουμε θα του έλεγα ‘σ’ αγαπώ πολύ ξανασκέψου το’».

Και τελικά έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη καθώς είπε: «Όταν γυρίσει ο Άρης από το Survivor θα παντρευτούμε. Δεν θα κάνω ιδιαίτερες προετοιμασίες, θέλω να ζήσω τη στιγμή».