MEDIA

Survivor Spoiler 8/3: Η τρομακτική στιγμή που η Ευρυδίκη τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι (video)

Survivor Spoiler 8/3: Η τρομακτική στιγμή που η Ευρυδίκη τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι (video)
Ο τραυματισμός της «κόβει» την ανάσα των συμπαικτών της
Glomex

Survivor Spoiler 8/3: Ο τραυματισμός της «κόβει» την ανάσα των συμπαικτών της

Η καλύβα των «Μαχητών» έχει γίνει άνω κάτω μετά από τα όσα ειπώθηκαν στο δεύτερο Συμβούλιο Υποψηφιοτήτων. Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε πλέον στο στόχαστρο από την ομάδα της και όλα δείχνουν πως πίσω από αυτό βρίσκονται οι… «Διάσημοι».

Μετά τους χαρακτηρισμούς που άκουσε από τον Σάββα Κάλφα, ότι είναι ο πιο αδύναμος παίκτης της ομάδας, ο Γιώργος Κατσαούνης, περνάει στην αντεπίθεση.

Το σημερινό Έπαθλο Επικοινωνίας είναι πολύτιμο καθώς μπορεί να φέρει πιο κοντά τους παίκτες με τους συντρόφους και τους φίλους τους για το λόγο αυτό οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» ρίχνονται με όλη τους την ψυχή στη μάχη της διεκδίκησης! Ο αγώνας σημαδεύεται από τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που όταν χτυπά το κεφάλι της στο στίβο μάχης, «κόβει» την ανάσα και των 19 παικτών του Survivor.

Δείτε το στιγμιότυπο στο trailer:

Survivor Spoiler 8/3: Ο παίκτης που αποχωρεί

Οι Διάσημοι ξαφνικά δείχνουν ασταμάτητοι, οι Μαχητές θα αναγκαστούν να αποχαιρετήσουν ακόμη παίκτη και πλέον η κατάσταση εντός του γαλάζιου στρατοπέδου γίνεται ολοένα και πιο εκρηκτική, μετά και την αποκάλυψη της Ασημίνας, πως γνωρίζει το σχόλιο που έκανε κατά της η Σταυρούλα, όσο η τελευταία έβλεπε ως τηλεθεάτρια το Survivor.

Οσα συνέβησαν στο Συμβούλιο του Νησιού της Δευτέρας είναι απόλυτα ενδεικτικά του προβλήματος στις σχέσεις των δύο κοριτσιών, που γνωρίζονται -είναι η αλήθεια- από την κοινή τους παρουσία στο χώρο του στίβου και του αθλητισμού.

Και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί πως σχεδόν όλοι οι Μαχητές συμφώνησαν πλήρως με την επιλογή της Μέι να υποδείξει την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως τρίτη υποψήφια για αποχώρηση.

Και κάπου εδώ η κατάσταση αρχίζει να περιπλέκεται καθώς μπορεί η Σταυρούλα να είναι το μεγάλο φαβορί για να μαζέψει τα πράγματά της, ωστόσο η έκπληξη που θα έρθει θα τους αφήσει όλους... άναυδους!

Σταυρούλα, Σπύρος και Σάββας είναι στον... τάκο και το κορίτσι της τριάδας είναι το απόλυτο φαβορί αποχώρησης. Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έκανε την μεγάλη ανατροπή και στέλνει με το αεροπλάνο πίσω στην Ελλάδα τον Σάββα!

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler (08/03): Έγινε η μεγάλη ανατροπή - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η γυμνή Ευρυδίκη και ο τσακωμός για το Instagram

Survivor: Η αποκάλυψη του Βαλάντη - «Η Ευρυδίκη γδύθηκε μπροστά μου και άρχισε να...»