MEDIA

Χριστίνα Σούζη: «Θα πήγαινα στο Survivor εάν ήμουν μικρότερη, δεν θα με φόβιζε τίποτα»

Χριστίνα Σούζη
Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη

Η γνωστή μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη μιλά για τη ζωή της, την πρόγνωση του καιρού αλλά και για τις στιγμές που την θύμωσαν 

Μια συνένευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Χριστίνα Σούζη στην εκπομπή «Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τις σπουδές της, την κακοκαιρία Ελπίδα αλλά και για στιγμές στον «αέρα» που θα ήθελε να διαγράψει από τη μνήμη της.

Η γνωστή μετεωρολόγος, σε σχετική μάλιστα ερώτηση, δε δίστασε να αναφέρει πως εάν ήταν νεότερη, θα δήλωνε σίγουρα συμμετοχή στο Survivor.

«Η μετεωρολογία προέκυψε όταν σπούδαζα μαθηματικός στην Πάτρα. Δεν ήταν η αγάπη μου από μικρό παιδί, μικρή ήθελα να γίνω γυμνάστρια, αυτό ήταν το επάγγελμα των γονιών μου. Όταν πήγα λοιπόν στο Πανεπιστήμιο, πήρα το μάθημα της μετεωρολογίας και μου άρεσε. Στον ΣΚΑΪ βρίσκομαι 25-26 χρόνια, και 13 από αυτά στο γυαλί. Δεν αισθάνομαι σταρ της μετεωρολογίας. Κάνω τα λάθη μου, πέφτω έξω όπως πέφτουν κι άλλοι. Με ενοχλούν τα κακά σχόλια όταν είναι άδικα απέναντί μου. Όταν έχουν δίκιο, απαντάω κιόλας. Στην κακοκαιρία Ελπίδα έπεσα έξω στο χρονοδιάγραμμα της κακοκαιρίας», είπε αρχικά η Χριστίνα Σούζη.


Σχετικά με το σκηνικό στον αέρα του ΣΚΑΪ και στο δελτίο με την Εύα Αντωνοπούλου, η Χριστίνα Σούζη είπε: «Έκανα παράπονα όταν μου μείωσαν τη διάρκεια της παρουσίας μου στο μεσημβρινό δελτίο. Θύμωσα με τον εαυτό μου γιατί δεν κατάλαβα τι συνέβαινε. Δεν θέλω να το θυμάμαι καν».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Σούζη: Τσαντίστηκα για την κακοκαιρία Ελπίδα - Η αλήθεια για το επώνυμό μου