MEDIA

Δημήτρης Σταρόβας: Το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου και η απώλεια που τον σημάδεψε

Δημήτρης Σταρόβας
Ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Mega Καλημέρα»
MEGA

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Δημήτρης Σταρόβας, μιλά για τα επαγγελματικά του, την προσωπική του ζωή, αλλά και την απώλεια της μητέρας του που τον έχει σημαδέψει.

Η ιδέα του γάμου, η σύντροφός του και το πρόγραμμα γυμναστικής

Ερωτηθείς για το γάμο απαντά: «Έχω παντρευτεί δύο φορές. Το έχω δει δυο φορές το έργο, για την Άννα όμως που είναι η σύντροφός μου -και επειδή πιστεύω πως ακόμη και η μεγαλύτερη φεμινίστρια έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της τα κοριτσίστικα αυτά... όλες θέλετε να ντυθείτε νυφούλες- θα το έκανα για εκείνη. Θα το κάνουμε προφανώς (θα παντρευτούμε)».

Για το πρόγραμμα γυμναστικής, ο Δημήτρης Σταρόβας απαντά με χιούμορ: «Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο... Η σύντροφός μου ανησυχεί για λόγους υγείας. Είναι άλλο να είσαι παραπάνω κιλά στα 40, άλλο στα 45 άλλο στα 55... και σταματάω εκεί!».

Η απώλεια της μητέρας του

Μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του λέει: «Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή».

Η σχέση του με την κόρη του

«Σαν πατέρας κάνω ό,τι μπορώ όμως θα ήθελα να έχω τον χρόνο να κάνω περισσότερα. Είναι λίγο ηδιάζουσα η περίπτωσή μου τώρα γιατί είναι η κόρη μου στην Θεσσαλονίκη, εγώ είμαι εδώ, εκείνη μένει με την μητέρα της. Δεν έχω τις σχέσεις που θα ήθελα να είχα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (video)