MEDIA

MasterChef: «Πάγωσαν» οι κόκκινοι - «Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε» (video)

MasterChef: «Πάγωσαν» οι κόκκινοι - «Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε» (video)
Star TV

MasterChefΗ κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε την ομαδική δοκιμασία της εβδομάδας - Τι συνέβη όμως στη συνέχεια; 

Μπροστά στους τρεις κριτές, βρέθηκαν οι Κόκκινοι και οι Μπλε μετά το τέλος της ομαδικής διαδικασίας στο χθεσινό (17/3) επεισόδιο του MasterChef.

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε και μάλιστα για τέταρτη συνεχόμενη φορά.

Ωστόσο, όλοι πάγωσαν όταν ο Μάριος Λιόλιος ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει, καθώς το πιάτο του δεν ήταν καλό επειδή δεν χρησιμοποίησε ζυγαριά.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα για να πω κάτι. Δεν θα μιλήσω τώρα, θα μιλήσω αύριο», είπε ο διαγωνιζόμενος και ο Νίκος προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη.

«Μην πεις τίποτα. Κατάλαβες τι εννοώ. Δεν μπορείς να φύγεις τώρα που κερδίσαμε. Δεν θα μιλήσεις αύριο, τη Δευτέρα», του απάντησε.

«Τι έπαθες τώρα, ηρέμησε λίγο σε παρακαλώ. Θα τα πούμε μέσα», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης και πρόσθεσε: «Ο Μάριος θέλει να φύγει. Από το πρωί μέχρι το βράδυ λέει πως θέλει να φύγει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τον παρακαλάω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όλο αυτό έχει δημιουργηθεί στον Μάριο από την κριτική που πήρε που ναι μεν, είναι δικό του το φταίξιμο, δική του η βλακεία».

MasterChef: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα των «μπλε» ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε στον αρχηγό τους, Δημήτρη Ταϊριδη, το πλεονέκτημά του.

Αυτό δεν ήταν άλλο από το να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο «Μπόμπαινας» αποφάσισε να βγάλει στον τάκο τον Σταύρο, καθώς το πιάτο του είχε την χαμηλότερη βαθμολογία.

«Θεωρώ ότι πρέπει να είναι ο Σταύρος γιατί όπως είπε και ο ίδιος είχε αναλάβει το πιάτο που πήρε τη χαμηλότερη βαθμολογία», είπε ο Δημήτρης Ταϊρίδης.