MEDIA

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άλλαξε ταυτότητα τρεις ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου
Εάν ισχύει το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν βρισκόταν συνεχώς το πλάι της μικρής Τζωρτζίνας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Super Katerina", η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε ταυτότητα - Πώς προκύπτει αυτό και γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον στην υπόθεση

Με «κομμένη ανάσα» παρακολουθεί η Ελλάδα τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά. Η 33χρονη μητέρα των παιδιών κρατείται στη ΓΑΔΑ καθώς κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνα.

Πριν απο λίγο, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έφτασε στο γραφείο της 18ης ανακρίτριας με απολογητικό υπόμνημα, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Χρήστο Ζαρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, θα αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα παραθέσει κι έναν βασικό ισχυρισμό προκειμένου να στηρίξει τα όσα υποστηρίζει περί πιθανότητας λάθους των γιατρών.

Την ώρα που η κατηγορούμενη καταθέτει ενώπιoν του ανακριτή έρχεται στο φως μία ακόμη, συγκλονιστική αποκάλυψη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέδωσε νέα ταυτότητα

Το ρεπορτάζ της εκπομπής "Super Katerina" αναφέρει: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέδωσε νέα ταυτότητα στις 18 Ιανουρίου, λόγω απώλειας της παλιάς».

Εκείνες τις μέρες, η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο και η 33χρονη μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι δεν βγήκε καθόλου έξω από αυτό.

Ωστόσο, αν ισχύει η είδηση για την έκδοση νέας ταυτότητας, αυτό αυτόματα σημαίνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου χρειάστηκε να βγει από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μια φορά, όπως ανέφεραν στον Alpha.

Επίσης, η έκδοση νέας ταυτότητας σημαίνει αυτόματα και την αλλαγή του αριθμού αυτής.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το σενάριο να προμηθεύτηκε κεταμίνη από συγγενή της εξετάζουν οι αρχές