MEDIA

MasterChef Spoiler (12/4): Τα λάθη κοστίζουν! Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; (vid)

MasterChef Spoiler (12/4): Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;
Ποιος θα μαγειρέψει για τελευταία φορά;

MasterChef Spoiler (12/4): Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η Ελισάβετ, η Βασιλική και ο Μάριος είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef 2022. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, το Mystery Box σηματοδότησε την έναρξη της νέας θεματικής εβδομάδας η οποία είναι αφιερωμένη στο αμπέλι.

Τρία ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα μπήκαν στο προσκήνιο στη δοκιμασία του τεστ δημιουργικότητας και η διαχείριση των πλεονεκτημάτων από τον νικητή του Mystery Box μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Η νίκη, σε αυτή τη δοκιμασία, προσφέρει όχι μόνο τα πλεονεκτήματα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας, αφού μετά τη χρήση της από τον Γιάννο Σδούγκα την προηγούμενη εβδομάδα είναι και πάλι διαθέσιμη.

Τα τρία καλύτερα πιάτα τα είχαν οι: Πόπη, Νίκος και Γιάννος. Τελικά τη μόνιμα κάρτα ασυλίας κέρδισε η Πόπη! Μάλιστα, ο Πάνος Ιωαννίδης της είπε: «Είναι ότι καλύτερο μας έχεις φέρει μέχρι στιγμής, από όλες τις απόψεις! Πραγματικά συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι».

MasterChef Spoiler (12/4): Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα;

Αντίθετα, τρεις παίκτες δεν κατάφεραν να πείσουν τους κριτές του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να βρεθούν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο λόγος για τους: Ελισάβετ, Βασιλική και Μάριο, οι οποίοι είχαν τις τρεις χειρότερες προσπάθειες στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef 6.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα θα πει αντίο στον διαγωνισμό, με τον Μάριο να επιστρέφει στο σπίτι του MasterChef.