MEDIA

Survivor: Πότε έρχεται το πάρτι της ένωσης – Μεγάλες εκπλήξεις και καλεσμένοι

Survivor: Πότε έρχεται το πάρτι της ένωσης – Μεγάλες εκπλήξεις και καλεσμένοι
Το πάρτι της ένωσης θα έχει διαγωνισμό τραγουδιού, πολύ φαγητό αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Survivor: Λίγο πριν την ανακοίνωση της χθεσινής αποχώρησης και ο Γιώργος Λιανός προϊδέασε τις δύο ομάδες για όλα όσα αναμένουν να ζήσουν στο πάρτι της ένωσης.

Όπως είπε οι τηλεθεατές το σπέσιαλ αυτό επεισόδιο που δεν θα έχει run και κόντρες, θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σάββατο. Το πάρτι της ένωσης όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε Survivor θα έχει διαγωνισμό τραγουδιού, πολύ φαγητό αλλά και πολλές εκπλήξεις όπως τόνισε ο Λιανός.

Φυσικά όλους τους θα περιποιηθούν, θα κάνουν μπάνιο και θα φορέσουν καθαρά ρούχα και αφού καθίσουν όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι θα πιάσουν τα μικρόφωνα για να πουν αγαπημένα τους κομμάτια.

Φυσικά ο νικητής όπως κάθε φορά θα λάβει και ένα σπέσιαλ βραβείο. Σημειωτέον αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης οι κόκκινοι θα μεταφερθούν στην παραλία των μπλε.

Τρομακτικός τραυματισμός για τη Μαίη

Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός της Μαίη στο χθεσινό (13/4) επεισόδιο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ασημίνα, η παίκτρια της μπλε ομάδας χτύπησε σκληρά το κεφάλι της σε κατασκευή και έπεσε κάτω.

Αμέσως ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μπει στο στίβο μάχης ο γιατρός και είπε στους παίκτες να μην την κουνήσει κανείς. Η γιατρός της τοποθέτησε κολάρο, με τους υπόλοιπους παίκτες να ανησυχούν βλέποντάς την να σφαδάζει στον πόνο.

Αμέσως η παίκτρια μπήκε στο ασθενοφόρο για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Δεν ξανάγινε! Εγκατέλειψε η Ναυσικά χωρίς λόγο τον αγώνα (vid)

Survivor: Μεγάλος καβγάς για τον Εμμανουήλ – «Άρη μάζεψε το στόμα σου» (videos)

Survivor: Άγριο ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για την άσεμνη ατάκα του Σοϊλέδη (photos)