MEDIA

MasterChef Spoiler 15/4: Το αποτέλεσμα στη δοκιμασία αποχώρησης θα αφήσει έκπληκτους τους πάντες

MasterChef Spoiler 15/4: Το αποτέλεσμα στη δοκιμασία αποχώρησης θα αφήσει έκπληκτους τους πάντες
Όσα θα δούμε σήμερα 
Star TV

MasterChef Spoiler 15/4: Όσα θα δούμε σήμερα 

Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στην Ομαδική Δοκιμασία και τα μέλη της καλούνται να καταλογίσουν τις ευθύνες του αποτελέσματος και να ψηφίσουν ανάλογα.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, έχοντας στην κατοχή της την κάρτα μόνιμης ασυλίας και η Ελπίδα Μορφούλη, έχοντας κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας, είναι ασφαλείς από τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Σε μια ψηφοφορία που φέρνει στο προσκήνιο διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, μην αφήνοντας ούτε τον εξώστη αμέτοχο, ποιοι θα είναι αυτοί που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και θα οδηγηθούν στη Δοκιμασία Αποχώρησης;

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ως αρχηγός αλλά και ως κάτοχος της μόνιμης κάρτας ασυλίας, καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Πώς θα επηρεάσουν οι επιλογές της τις εξελίξεις αλλά και το κλίμα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους;

Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, o ταλαντούχος chef, με σπουδές Sommelier, Χάρης Νικολούζος, που φέρνει ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση καλούνται να ακολουθήσουν πιστά τα βήματα της συνταγής, να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις αναλογίες του πιάτου, για να καταφέρουν να φτάσουν, όσο πιο κοντά μπορούν, στην τέλεια αντιγραφή και να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό.

Το απρόβλεπτο αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας, θα αφήσει έκπληκτους τους διαγωνιζόμενους, που αποχαιρετούν ακόμα έναν συμπαίκτη τους.