MEDIA

MasterChef Spoiler: Έρχονται αλλαγές στους κανόνες - Εντάσεις στην ομαδική δοκιμασία

MasterChef Spoiler: Έρχονται αλλαγές στους κανόνες - Εντάσεις στην ομαδική δοκιμασία
Έντεκα πλέον οι μάγειρες που συνεχίζουν στον διαγωνισμό μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Τρίτης.
Glomex

MasterChef Spoiler: Ένα κρίσιμο «ανακάτεμα» για τις δύο ομάδες και πολλές διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες αλλάζουν τα δεδομένα.

Με λιγότερους παίκτες θα συνεχιστεί το MasterChef καθώς στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης είδαμε άλλη μια αποχώρηση. Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης θα δούμε τους 11 εναπομείναντες μάγειρες να αγωνίζονται σε μια πολύ απαιτητική ομαδική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef.

Το trailer, του διαγωνισμού μαγειρικής προδίδει το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας το οποίο θα έχει για ακόμη μια φορά Μεσογειακό «αέρα». Συγκεκριμένα, οι παίκτες καλούνται να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στην ιταλική κουζίνα.

Οι διαγωνιζόμενοι προκειμένου να κερδίσουν θα πρέπει να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις των πιάτων και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Η καλή διαχείριση, τόσο των βημάτων των συνταγών αλλά και του άγχους, θα κρίνουν και το αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε ένα κρίσιμο ανακάτεμα για τις δύο ομάδες, πολλές διαφωνίες ανάμεσα στους παίκτες αλλά και εντάσεις κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας.

MasterChef: Το trailer της Μεγάλης Τετάρτης (27/04)

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Αυτός είπε «Arrivederci» στη διαδικασία αποχώρησης και την ανατροπή με την κάρτα ασυλίας