MEDIA

MasterChef: Νέα ανατροπή μετά τη δεύτερη ομαδική διαδικασία – Τα δάκρυα της Ελπίδας

MasterChef: Νέα ανατροπή μετά τη δεύτερη ομαδική διαδικασία – Τα δάκρυα της Ελπίδας
MasterChef: Μια σημαντική ανακοίνωση από τον Σωτήρη Κοντιζά για τη συνέχεια του διαγωνισμού μαγειρικής
Instagram/MasterChef

MasterChef: Μια σημαντική ανακοίνωση από τον Σωτήρη Κοντιζά για τη συνέχεια του διαγωνισμού μαγειρικής

Στην Λίμνη Νευρόπολης συνεχίστηκαν οι ομαδικές διαδικασίες του MasterChef μετά από αυτή στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου και το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του Orient Express.

Το διαφορετικό στη δεύτερη ομαδική διαδικασία ήταν ότι οι παίχτες του MasterChef κλήθηκαν να ετοιμάσουν τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας, με διαφορετικό υλικό να πρωταγωνιστεί στο καθένα, με την επιπλέον δυσκολία ότι θα έπρεπε να προσαρμόσουν τις ιδέες και τις τεχνικές τους χωρίς την βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος!

«Τι ζητάμε ταυτόχρονα; Τα πιάτα που θα φτιάξετε να είναι του επιπέδου που βρισκόμαστε, που βρίσκεστε... στους έξι του φετινού MasterChef», είπε στους παίκτες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, με τον Πάνο Ιωαννίδη να ανακοινώνει ότι οι δύο ομάδες έπρεπε να φτιάξουν τρία κυρίως πιάτα. Στο κάθε πιάτο έπρεπε να υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Η πρώτη κατηγορία περιελάμβανε λαχανικά και ρίζες, η δεύτερη κατηγορία μανιτάρια και η τρίτη κυνήγι. Κάθε ομάδα θα έπρεπε να φτιάξει εννέα διαφορετικά πιάτα μέσα σε δύο ώρες.

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι έρχεται μια μεγάλη ανατροπή, αφού με μια νέα δοκιμασία ένας από τους παίκτες της νικήτριας ομάδας θα περάσει απευθείας στην τελική τετράδα.

MasterChef: Τα δάκρυα της Ελπίδας

Λίγο πριν τη δεύτερη ομαδική δοκιμασία η Ελπίδα, η αρχηγός των μπλε του MasterChef, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της αφού ανακοίνωσε ότι κύριο πιάτο της ομάδας της θα ήταν η φραγκόκοτα.

«Έχω να μαγειρέψω φραγκόκοτα δε θέλω να πω από το… 2010, αλλά νομίζω ότι είναι από το 2010» δήλωσε αρχικά η Ελπίδα με τη συγκίνηση να κορυφώνεται όταν ρωτήθηκε για το πού θα αφιερώσει το συγκεκριμένο πιάτο: «Εκεί που λες τελειώνουν τα κλάματα… Είναι αφιερωμένο στον μπαμπάκο μου, στην τεράστια για μένα προσπάθεια που έχω κάνει για να είμαι εδώ… αγαπώ πολύ την οικογένεια μου και μου έχουν λείψει υπερβολικά. Αυτό σήμερα είναι όλο αφιερωμένο!» απάντησε η Ελπίδα.

MasterChef: Η εξομολόγηση της Καλλιόπης

Αυτή δεν ήταν η μοναδική εξομολόγηση με αφορμή την ομαδική διαδικασία καθώς η Καλλιόπη, η οποία, όπως είπε, πέρασε υπέροχα μαζί με τους συμπαίκτες της, αποτέλεσε αφορμή να εξομολογηθεί τον λόγο που δεν έκανε παρέα με τις γυναίκες του MasterChef.

Όπως είπε η Καλλιόπη στην κάμερα του MasterChef, συζητούσε με τον Γιάννο και τον Δημήτρη για τον «έξω κόσμο» περισσότερο και δεν ήταν τόσο κοντά με τα κορίτσια του MasterChef γιατί δεν την ενδιέφεραν τα γυναικεία θέματα περί καλλωπισμού και ομορφιάς, χωρίς ωστόσο να κρίνει κανέναν για τα δικά του γούστα.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η ένταση με την Καλλιόπη και τα καρφιά στον Κουτσόπουλο για το παιδί και το ύψος του