MEDIA

Survivor All Star: Ο Ατζούν πάει για το «μπαμ» που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση

Survivor All Star: Ο Ατζούν πάει για το «μπαμ» που θα εκτοξεύσει την τηλεθέαση

Survivor All Star: Ο Τούρκος παραγωγός θέλει να κάνει τα πάντα για να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης

Μπορεί το φετινό Survivor να ολοκληρώνεται περίπου σε έναν μήνα, όμως στην Acun Medya προετοιμάζονται ήδη για το Survivor All Star.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις με παίκτες από προηγούμενα Survivor για να συμμετάσχουν στο νέα πανάκριβο project του Ατζούν, με τους Σάκης Κατσούλη, Γιώργο Αγγελόπουλου, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλία Μπόγδανο και Κωνσταντίνο Βασάλο να είναι κάποια από τα ονόματα που βρίσκονται κοντά στο «ναι».

Ωστόσο, ο Τούρκος μεγιστάνας γνωρίζει πως ένα ριάλιτι δεν θέλει μόνο δυνατούς παίκτες, αλλά και εκείνους που έκαναν «γκελ» στον κόσμο και ένας από αυτούς, χωρίς αμφιβολία, ήταν πέρσι ο Τριαντάφυλλος. Ο «Ντάφυ» ήταν ο περσινός «εξολοθρευτής» του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ενώ δεν ήταν καλός αγωνιστικά και ήταν συνέχεια υποψήφιος, όπως φέτος ο Σπύρος Μαρτίκας, κατάφερε να… διώξει πολλούς. Μάλιστα, ο χαρακτήρας και οι ατάκες του αγαπήθηκαν από τον κόσμο, γι΄ αυτό και ο Ατζούν τον θέλει οπωσδήποτε στο Survivor All Star.

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ατζούν δεν έχει μείνει απλώς στο «θέλω» άλλα έχει δώσει τα χέρια με τον Τριαντάφυλλο και έτσι θα τον δούμε μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια του παιχνιδιού στον νέο κύκλο.

Σχετικές ειδήσεις