MEDIA

Βίκυ Καγιά: «Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη που είπε ότι το ριάλιτι μοντέλων είναι σκουπίδι»

Βίκυ Καγιά: «Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη που είπε ότι το ριάλιτι μοντέλων είναι σκουπίδι»
GLOMEX

Βίκυ Καγιά και Τάσος Σοφρωνίου απαντάνε για τις κριτική και τα πικρόχολα σχόλια που δέχθηκαν για τα πρώτα επεισόδια του GNTM

Οι κάμερες των πρωινών εκπομπών συνάντησαν τη Βίκυ Καγιά και τον Τάσο Σοφρωνίου, οι οποίοι απάντησαν σε όλους όσους κατέκριναν τα πρώτα επεισόδια του GNTM.

Η Βίκυ Καγιά αρχικά απάντησε στα πικρόχολα σχόλια της Μαρίνας Πατούλη που αποκάλεσε το ριάλιτι μοντέλων «τηλεοπτικό σκουπίδι».

«Θεωρώ ότι το GNTM είναι τηλεοπτικό σκουπίδι, ότι προσβάλει τη νέα γενιά, χαλάει τα πρότυπα, προσβάλει τη γυναίκα και δεν θα το ξαναδώ ποτέ. Δεν μπορούν να δίνουν λάθος πρότυπα στις νέες γενιές. Εγώ ως μάνα, με τίποτα δεν θα επέτρεπα στο παιδί μου να εκτεθεί σε αυτά τα σκουπίδια. Όταν την ρώτησαν για την Βίκυ Καγιά, η κ. Πατούλη είπε: «Δεν την γνωρίζω. Δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο», είχε πει η Μαρίνα Πατούλη.

Η απάντηση της Βίκυς Καγιά

«Καλοσύνη της Μαρίνας Πατούλη που είπε ότι το ριάλιτι μοντέλων είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι. Δεν ασκούμε κανενός είδους βία, δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός», είπε η κριτής του GNTM απαντώντας στα βαριά σχόλια.

«Όχι έχω κλάψει, δεν έχω βγει από το σπίτι μου για αρνητικά σχόλια, η Σοφία Χατζηπαντελή είναι my baby love», συμπλήρωσε μιλώντας για την πολυσυζητημένη κριτή.

Τέλος, αναφερόμενη στην παλαιότερη κριτική επιτροπή η Βίκυ Καγιά, δήλωσε πως, «εκάνε τον κύκλο του, δεν είχαμε κάτι άλλο να πούμε»

Ο Τάσος Σοφρωνίου με τη σειρά του αρκεστηκε σε μία φράση, δίνοντας την απάντησή του για όλα όσα λέγονται.

«Πάμε παρακάτω. Η Βίκυ Καγιά δεν έχει να αποδείξει τίποτα, θα έπαιρνα μαθήματα σκληρής δουλείας, ταλέντου και ηθικής», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλη η Βλαντή με τη Χατζηπαντελή: «Aν δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω θα την άκουγα»

Άστραψε και βρόντηξε η Μαρίνα Πατούλη: «Θεωρώ το GNTM τηλεοπτικό σκουπίδι»

H απάντηση Γαβαλά στην Πατούλη: «Aν θεωρεί το GNTM σκουπίδι να βγει με ένα φαράσι και μια σκούπα»