MEDIA

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα πρέπει να "προσέχω" τα παιδιά στο Love Island, ώστε να βρουν το ταίρι τους»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα πρέπει να "προσέχω" τα παιδιά στο Love Island, ώστε να βρουν το ταίρι τους»
H Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Instagram / loveislandgreece

Το «Love Island» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:15 και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον ρόλο της στο ριάλιτι.

Λίγες ώρες έμειναν για να κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island». Με εμφανή ενθουσιασμό, η παρουσιάστρια του ριάλιτι, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφέρθηκε στο νέο της τηλεοπτικό βήμα και μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για το τι ακριβώς καλείται να κάνει. Το «Love Island» θα ρίξει αυλαία απόψε στις 23:15.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το Love Island. Έχω συνηθίσει να μένω στο εξωτερικό, οπότε είμαι πολύ άνετη, ήρεμη και θα έλεγα αρκετά ενθουσιασμένη. Μου αρέσει αυτό το πρότζεκτ πάρα πολύ. Είναι από τα show που βλέπω πολλά χρόνια από το εξωτερικό. Ανυπομονώ να δω και το δικό μας», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Στο Love Island θα δείτε αγάπη, χαρά και ό,τι ζούμε γενικά στη ζωή μας κάθε μέρα. Κανονικές ιστορίες αγάπης», συμπλήρωσε.

Όσο για τον ρόλο της στο ριάλιτι, η ίδια είπε: «Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι εκεί και να "προσέχω" τα παιδιά, ώστε να βρουν το ιδανικό ταίρι. Εκεί θα είμαι, ό,τι κι αν θέλουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τις εκπλήξεις που θα δείτε».

Όπως ανέφερε αργότερα, δεν έχει καθόλου άγχος για το ριάλιτι. Αντιθέτως, το αντιμετωπίζει σαν μια νέα ευκαιρία.

«Δεν έχω άγχος ακόμα. Όταν φτάσω, θα αγχωθώ. Για εμένα το Love Island είναι κάτι καινούριο, κάτι διαφορετικό. Από την Ελλάδα θα μου λείψουν τα σουβλάκια. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός στη ζωή μου», είπε κλείνοντας.

Σχετικές ειδήσεις

Οι «Love Island» φωτογραφίες του Νικήτα Αργυρόπουλου που θα κοιτάζουν οι fans όσο είναι Τενερίφη

Κλαούντια Πένκα: Το βαρύ πυροβολικό του Love Island

Love Island: Απόψε η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι - Οι παίκτες, οι κανόνες και όσα πρέπει να ξέρετε