MEDIA

Love Island: Ξέσπασαν σε κλάματα αγκαλιασμένοι ο Γιώργος Γεωργίου και η Ιωάννα

Love Island: Ξέσπασαν σε κλάματα αγκαλιασμένοι ο Γιώργος Γεωργίου και η Ιωάννα
Ο Γιώργος Γεωργίου και η Ιωάννα Τζανή.
Glomex

H Ιωάννα Τζανή μπορεί να έφυγε από την αγκαλιά του Γιώργου Κόρκα αλλά οι κανόνες του Love island την οδήγησαν στην αγκαλιά του Γιώργου Γεωργίου.

Κάθε μέρα και πιο κοντά έρχονται μέρα με τη μέρα οι παίκτες του Love Island και αυτό το είδαμε και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τζανή μπορεί να χωρίστηκε με τον Γιώργο Κόρκα εξαιτίας της Κλαούντια αλλά οι κανόνες του ριάλιτι της αγάπης την οδήγησαν στην αγκαλιά του Γιώργου Γεωργίου.

Κάτι που βέβαια, όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, δεν ήθελε ούτε εκείνη αλλά ούτε εκείνος. Έτσι, αμέσως μετά τα νέα ταιριάσματα, ο Γιώργος Γεωργίου έσπευσε να βρεθεί κοντά στη νέα παρτενέρ του. «Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή σε είδα πως στενοχωρήθηκες και είναι λογικό, είναι να μη σε παίρνει τόσο πολύ από κάτω. Με τον Γιώργο θα είστε μαζί όλη την μέρα»

«Αυτή τη στιγμή νιώθω απογοήτευση που πρέπει να συνυπάρχω με άτομα σαν την Κλαούντια. Αυτό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε μένα και τον Γιώργο Κόρκα δεν θεωρώ ότι θα χαλάει», είπε η Ιωάννα Τζανή στην κάμερα του Love Island.

Σχετικές ειδήσεις

Love Island: Έξαλλη η Ιωάννα - «Ο κόσμος βλέπει τι κάνεις και θα φας κράξιμο έξω»

Love Island: Θέμα DNA η ομορφιά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κώτση! Δείτε τον κούκλο αδελφό του!

Love Island: Τα νέα ζευγάρια και ο single που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι