MEDIA

Νίκος Υποφάντης: Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ – Σε ποιο κανάλι πηγαίνει

Νίκος Υποφάντης: Αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ – Σε ποιο κανάλι πηγαίνει
O Νίκος Υποφάντης.

Παρελθόν πλέον αποτελεί από την οικογένεια του ΣΚΑΪ ο Νίκος Υποφάντης. Ο δημοσιογράφος, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού του Φαλήρου, αποχώρησε από το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Παρασκευή 14η Οκτωβρίου ήταν η τελευταία μέρα του στα γραφεία του ΣΚΑΪ και με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική του πορεία. Οι λόγοι της απόφασης αυτής φαίνεται ότι είναι η επιθυμία του ίδιου να αξιοποιηθεί περισσότερο στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, κάτι το οποίο τελικά δε συνέβη και ήταν μονόδρομος το να φύγει στο ξεκίνημα σχεδόν της χρονιάς.

Έτσι ο Νίκος Υποφάντης αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη και, όπως φαίνεται, το καινούργιο ξεκίνημα δεν θα αργήσει να έρθει. Έχει δώσει ήδη τα χέρια με τα στελέχη του Action 24, όπου και θα αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής. Πιθανότατα θα είναι στην πρωινή ζώνη, ένα κομμάτι που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά έπειτα από πολυετή εμπειρία.

Η εν λόγω αποχώρηση, πάντως, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τους δημοσιογράφους που «έφυγαν» τη φετινή σεζόν από το κανάλι. Η Μαρία Αναστασοπούλου μετακινήθηκε στον ΑΝΤ1, ο Απόστολος Μαγγηριάδης στην ΕΡΤ, ο Νίκος Στραβελάκης στο OPEN, όπως και ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Την ίδια στιγμή, έχουν προστεθεί βέβαια παρουσιαστές όπως η Ντόρα Κουτροκόη, ο Άκης Παυλόπουλος ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραμένουν πιστοί στο σταθμό. Ο Γιώργος Αυτιάς, ο Δημήτρης Οικονόμου, το δίδυμο των «Αταίριαστων», η Σία Κοσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου στα δελτία ειδήσεων, είναι από τις σταθερές αξίες της ενημέρωσης του ΣΚΑΪ που προσπαθούν να κερδίζουν τη μάχη της τηλεθέασης και της εμπιστοσύνης του κοινού.