MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Αυτή η νύχτα μένει: Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το «Αυτή η νύχτα μένει» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 22:40 στον Alpha.
Glomex

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» - Όλα όσα θα δούμε τη νεα εβδομάδα.

H τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που έκανε πρεμιέρα πριν από δύο εβδομάδες και έχει καθηλώσει το κοινό δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στις 22:40 στον Alpha.

Η Ζέτα που κουβαλάει ένα «μεγάλο» παρελθόν φαίνεται ότι έρχεται σιγά - σιγά πιο κοντά στον Στρατή. Ο Χρήστος, από την άλλη πλευρά, είναι αποφασισμένος να κάνει το παν για να τον καταστρέψει και αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με τον Στέλιο. Η Νίτσα κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την αγαπημένη φίλη της ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να την πολιορκεί.

Αυτή η νύχτα μένει Spoiler 31 Οκτωβρίου - 2 Νοεμβρίου

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή από την άλλη, αφού ξεσπά στην Εύη, ζητά απελπισμένη τη βοήθειά της. Η εικόνα του απελπισμένου πατέρα της, της ξυπνά μια μνήμη από το παρελθόν και ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα. Η Νίκη αποφασίζει να φανερώσει τα συναισθήματα της στον Στρατή, εκείνος όμως μετά τις νέες του πληροφορίες για τη Ζέτα, φαίνεται να έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του. Καθώς η μέρα φεύγει, Ζέτα και Στρατής συναντιούνται.

Τρίτη 1 Νοεμβρίου

Ο Στρατής και η Ζέτα φτάνουν μαζί στο μαγαζί, αφήνοντας Διαμάντω και Νίτσα έκπληκτες και τη Νίκη με σπασμένη καρδιά. Η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα. Το πραγματικό χτύπημα, όμως, έρχεται αναπάντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή. Ο Γιώργης από την άλλη βλέπει έκπληκτος στο δρόμο τον Αλέξανδρο, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιο της Ζέτας να τη βρει, εκείνη αφήνει το ακουστικό του τηλεφώνου να της πέσει από τα χέρια. Το σκοτάδι πέφτει πάλι πάνω της.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου

Η απόφαση της Εύης και της Φωτεινής να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο φέρνει τον Χρήστο αντιμέτωπο με την πληγή του. Εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι της γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Κανείς τους δε γνωρίζει πως την ίδια ώρα η συνάντηση Γιώργη και Αλέξανδρου οδηγεί σε μια παράξενη συμμαχία. Η Νίτσα από την άλλη δίνει τη ψυχή της στη Ζέτα, που στο άκουσμα των όσων λέει ο δικηγόρος της καταρρέει, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Το φιλί που δίνει η Ζέτα στον Στρατή ανάμεσα στα κλάματά της, μένει αναπάντητο. Τη στιγμή που ο Χρήστος ανοίγει την πόρτα και μπαίνει στο μαγαζί, οι καρδιές όλων φτάνουν στα όριά τους.

Σχετικές ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα προειδοποιεί τη Ζέτα για τον Στρατή

Έρχονται αλλαγές στη μυθοπλασία