MEDIA

Τηλεθέαση: Ποια σειρά του ΑΝΤ1 ανεβαίνει «επικίνδυνα»

Τηλεθέαση: Ποια σειρά του ΑΝΤ1 ανεβαίνει «επικίνδυνα»

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, ωστόσο υπάρχουν παραγωγές που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και το ενδιαφέρον τους.

Η φετινή σεζόν ανήκει στη μυθοπλασία, με πληθώρα σειρών να έχουν βγει στον αέρα και να δίνουν τη δική τους μάχη καθημερινά. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, ωστόσο υπάρχουν παραγωγές που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και το ενδιαφέρον τους.

Εκτός του «Σασμού» και της «Γης της Ελιάς», σε ALPHA και MEGA, υπάρχει μία ακόμη έκπληξη στη μικρή οθόνη. Η σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στους πίνακες της Nielsen. Με σενάριο και πρωταγωνιστικό καστ που αποθεώνονται σε κάθε επεισόδιο μέσα από το Twitter, το σίριαλ έχει καταφέρει να συζητιέται και να συγκαταλέγεται επάξια στη λίστα με τα σίριαλ που ξεχωρίζουν φέτος.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για το βράδυ της Δευτέρας, οι «Παγιδευμένοι» έκαναν 14,4% στο σύνολο και 16,3% στους τηλεθεατές 18-54. Να σημειωθεί ότι, τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, από τις 22.05 έως τις 23.40, η σειρά έκανε στο δυναμικό κοινό 18,2% ενώ στις γυναίκες 18-24 το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 59,3%. Τη σειρά παρακολούθησαν, μάλιστα, κατά μέσο όρο και τις δύο ημέρες 1.248.347 τηλεθεατές για έστω και 1’ στο σύνολο κοινού.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Η Άννα κι ο Δημήτρης, μέσα στη δίνη των ερευνών, έρχονται πιο κοντά. Θα παραδεχτούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον; Ο Αλέκος χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πάρει με το μέρος του την Υβόννη. Οι άκαρπες έρευνες όλων οδηγούν στην αποφυλάκιση του Άγγελου. Ο χρόνος πιέζει. Ένα νέο στοιχείο, όμως, που ανακαλύπτουν ο Δημήτρης και η Άννα μπορεί να αποδείξει την ενοχή του.

Η απόφαση της Άννας να κρατήσει απόσταση από τον Δημήτρη αποδεικνύεται επώδυνη και για τους δύο τους. Ο Δημήτρης απογοητεύεται και δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Άννας για μία ακόμα φορά. Η εγκατάσταση του Γεράσιμου στο σπίτι του Σπύρου δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Σπύρο και πολλά ερωτηματικά στον Δημήτρη.

Η προφυλάκιση του Άγγελου πρόκειται να πυροδοτήσει μία σειρά από αλυσιδωτές εξελίξεις που θα τους επηρεάσουν όλους. Ο αληθινός χαρακτήρας του πλέον αποκαλύπτεται. Συνεργός του ένα νέο πρόσωπο από το παρελθόν που θα τον βοηθήσει στα σχέδιά του. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και πώς θα επηρεάσει τη ζωή όλων; Οι έρευνες του Ανδρέα για τον Χατζή βάζουν στο στόχαστρο τον Σταύρο.

Διαβάστε ακόμα:

Παγιδευμένοι: Η σκηνή με τον ημίγυμνο Λεβεντογιάννη τάραξε το Twitter

Παγιδευμένοι: Η σκηνή που «ανατρίχιασε» το Twitter

Έρχονται αλλαγές στη μυθοπλασία