MEDIA

Η «Μαρία της γειτονιάς» ποζάρει με την «Σοράγια» 26 χρόνια μετά

Η «Μαρία της γειτονιάς» ποζάρει με την «Σοράγια» 26 χρόνια μετά
H «Μαρία της γειτονιάς» έχει προβληθεί συνολικά σε περισσότερες από 180 χώρες
Μαρία της γειτονιάς

Αρκετά χρόνια μετά το τέλος της πρώτης προβολή της αξέχαστης σειράς, «Μαρία της Γειτονιάς» οι δυο πρωταγωνίστριες φωτογραφίζονται μαζί.

Η ηθοποιός Thalia συνάντησε ξανά την Itatí Cantoral 26 χρόνια μετά το τέλος της πρώτης προβολή της τηλεοπτικής σειράς, «Μαρία της Γειτονιάς» που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεοπτική σειρά πέρασε στην ιστορία λόγω των πολύ υψηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημείωσε στις περισσότερες χώρες στις οποίες προβλήθηκε. Η «Μαρία της γειτονιάς» έχει προβληθεί συνολικά σε περισσότερες από 180 χώρες, ενώ έχει μεταγλωττιστεί σχεδόν σε όλες τις γλώσσες.

Βασικές πρωταγωνίστριες η Thalia (Μαρία) και η Itatí Cantoral (Σοράγια) η οποία μισούσε την όμορφη Μαρία, καθώς βρισκόταν σε μια τεράστια κόντρα μαζί της για τα μάτια του Λουίς Φερνάντο.

Μέχρι και σήμερα οι ατάκες ανάμεσα σε Μαρία και Σοράγια αναπαράγονται διαρκώς μέσα από το youtube και το Tik Tok. Στην Ελλάδα η πετυχημένη σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά μεταγλωττισμένη το 1998. Οι δύο πρωταγωνίστριες όλα αυτά τα χρόνια, έχουν συναντηθεί αρκετές φορές με τις κοινές τους εμφανίσεις να γίνονται viral.

Νωρίς το βράδυ της Τρίτης η Itatí Cantoral ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τη νέα της συνάντηση με τη Thalia αποκαλύπτοντας τη νέα τους συνάντηση.

«Σε ευχαριστώ για αυτό το μαγικό απόγευμα», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτηση κάτω από τη νέα τους κοινή φωτογραφία.