ΚΟΣΜΟΣ

Κένταλ Τζένερ: Μετακομίζει σε ράντσο; «Είμαι πραγματική καουμπόισσα»

H Kένταλ Τζένερ
H Kένταλ Τζένερ
Instagram

Η Kένταλ Τζένερ αποκάλυψε τα σχέδιά της να μετακομίσει σε ράντσο κατά τη διάρκεια του σόου της Kαρντάσιαν.

 

Στο φινάλε της σεζόν των Kαρντάσιαν, το μοντέλο άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε αναζήτηση για ένα νέο σπίτι, αρκετά μεγάλο για εκείνη και όλα τα άλογά της. Καθώς το επεισόδιο τελειώνει, η Τζένερ λέει: «Έχω πολλές ιδέες και πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω να εξερευνώ όλα αυτά τα πράγματα, αλλά… θα μετακομίσω σε ένα ράντσο».

Ένας παραγωγός εκτός κάμερας λέει στην Τζένερ, «Κάπου θα καταλήξεις με άλογα», και εκείνη απαντά: «Είμαι μια πραγματική καουμπόισσα».

Αλλά ένα σπίτι στην περιοχή δεν είναι η μόνη της επιθυμία. Πρόσφατα σε ένα άλλο επεισόδιο του σόου, είχε μιλήσει για το νέο της πάθος που ειναι η διακόσμηση σπιτιού Συζήτησε τις προθέσεις της να αρχίσει να αλλάξει σπίτι αφού αποκάλυψε ότι ένα πιθανό έργο ανακαίνισης βρισκόταν στα σκαριά.

Αυτό το νέο της πάθος, το οποίο η Τζένερ είπε ότι ένιωθε σαν «σκοπό» της ζωής της, πυροδοτήθηκε από την ανακαίνιση του σπιτιού της και το λανσάρισμα της μάρκας τεκίλα της, 818 Tequila.

«Διαπίστωσα ότι πραγματικά θέλω να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου και να έχω τις δικές μου ιδέες και να τις εκτελώ στη διακόσμηση. Απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ο νέος εαυτός μου». Πρόσθεσε ότι πλέον κινητοποιείται όταν μπαίνει σε ένα σπίτι. «Πάντα λέω «θα μπορούσα να κάνω αυτό» ή «θα μπορούσα να το κάνω αυτό», συνεχίζει.

Η Τζένερ έδειξε το δικό της καταφύγιο εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο - το πρώτο της έργο ανακαίνισης - κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με το Architectural Digest το 2020 «Η ζωή μου περιλαμβάνει πολύ χάος και ταξίδια και υψηλή ενέργεια, γι' αυτό ήθελα ένα σπίτι που να νιώθω γαλήνη, ένα μέρος όπου μπορώ απλά να ξεκουράζομαι και να χαλαρώνω», είχε πει.

Έχοντας μιλήσει για το άγχος και τις κρίσεις πανικού της στο παρελθόν, η Τζένερ είπε ότι ήταν σημαντικό να βρει έναν χώρο όπου θα μπορούσε να αποσυνδεθεί εντελώς.