MEDIA

Maestro και Μουντιάλ σκοράρουν στην τηλεθέαση

Maestro και Μουντιάλ σκοράρουν στην τηλεθέαση

Τηλεθέαση: Πρωτιές για Maestro και Μουντιάλ

Βράδυ Πέμπτης και το έκτο επεισόδιο της σειράς «Maestro» μονοπώλησε το ενδιαφέρον στους πίνακες της Nielsen. Η παραγωγή μυθοπλασίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρέθηκε με τις αποκαλύψεις για τη ζωή του Ορέστη στην πρώτη θέση, στο σύνολο του κοινού αλλά και στους τηλεθεατές 18-54.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης, το «Maestro» του MEGA έκανε 28,8% στο σύνολο και 27,4% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά του ALPHA, «Σασμός», έκανε 23,8% στο σύνολο και 23,1% στους τηλεθεατές 18-54. Τα ποσοστά του σίριαλ εμφανίζονται λίγο χαμηλότερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Μουντιάλ, που μεταδίδονται στον ΑΝΤ1, έχουν κερδίσει μεγάλο μερίδιο κοινού στην prime time και βάζουν δύσκολα στον ανταγωνισμό.

Χαρακτηριστικά, το βράδυ της Πέμπτης, το ματς Βραζιλίας-Σερβίας έκανε 24,7% στο σύνολο και 27,8% στους τηλεθεατές 18-54. Να σημειωθεί ότι ο αγώνας Ουρουγουάη-Ν. Κορέα, που κράτησε συντροφιά στους λάτρεις της στρογγυλής θεάς από τις 15.00 έως τις 17.00, έκανε 21,7% στο σύνολο και 20,5% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, το ματς Πορτογαλία-Γκάνα -από τις 18.00 έως τις 20.00- σημείωσε 21,7% στο σύνολο και 24,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», άγγιξε το 24,3% στο σύνολο και το 20,3% στο δυναμικό κοινό δίνοντας ένα δυνατό lead in στο «Maestro». Υψηλά ποσοστά σημειώνει και η σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών», που προβάλλεται από τις 20.00 έως τις 21.00. Το σίριαλ έκανε 21,7% στο σύνολο και 17,3% στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» της ΕΡΤ1, έκανε 5% στο σύνολο και 4% στο δυναμικό κοινό. Η σειρά του OPEN, «Η Δική μας Οικογένεια», έκανε 4,8% στο σύνολο και 5,1% στο δυναμικό κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, θα έχει το πώς θα κυλήσει το επόμενο διάστημα για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και για τις επιλογές τους στο πρόγραμμα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η πρώτη θέση αλλάζει χέρια και η κορυφή είναι δύσκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Maestro: Η σύνδεση με τη σειρά «Ντόλτσε Βίτα»

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων: Υγειονομικοί και «Κιβωτός» στις πρώτες σελίδες

Πού ποντάρουν τα κανάλια για τα εορταστικά προγράμματα