MEDIA

Καινούργιου: Είδε στον ύπνο της τον Μέσι - «Με ήθελε πάρα πολύ»

Καινούργιου: Είδε στον ύπνο της τον Μέσι - «Με ήθελε πάρα πολύ»

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε στον ύπνο της ότι τα είχε με τον Μέσι - Είχε χωρίσει κρυφά την Αντονέλα για χάρη της

Ο Μέσι είναι σίγουρα το πρόσωπο που ξεχώρισε στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ειδικότερα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου.

Φαίνεται όμως ότι ο παγκόσμιας φήμης ποδοσφαιριστής έχει μπει όχι μόνο στις καρδιές του κόσμου αλλά και στα όνειρα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής ότι είδε στον ύπνο της πως είχε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι και μάλιστα εκείνος την ήθελε πάρα πολύ. Εκτός αυτού ο ποδοσφαιριστής μιλούσε άψογα την Ελληνική γλώσσα ενώ η επική στιγμή του ονείρου είναι ότι χώρισε κρυφά την Αντονέλα για να είναι μαζί της.

«Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι. Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του έλεγα “δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος” και μου λέει “έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω”. Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Και τελικά νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου για να με βλέπει συνέχεια. Ό,τι να 'ναι. Διάβαζα για το Μουντιάλ και τον Μέσι για αυτό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.