MEDIA

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έχω δει ποτέ το Survivor

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δεν έχω δει ποτέ το Survivor
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Instagram

«Δεν θα ήθελα να ξανακάνω το Πακέτο. Έκλεισε αυτός ο κύκλος, έκλεισε με απόλυτη επιτυχία», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, τονίζοντας ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση. 

H Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στη συνέντευξή της αποκάλυψε τι δεν βλέπει στην τηλεόραση αλλά και ποιες είναι οι αλλαγές που θα ήθελε να κάνει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανέφερε ότι «δεν θα ήθελα να ξανακάνω το Πακέτο. Έκλεισε αυτός ο κύκλος, έκλεισε με απόλυτη επιτυχία. Θα ήθελα να μπω στη νέα εποχή αν θα ξανακάνω τηλεόραση, να κάνω νέα πράγματα. Νιώθω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να βρει λύσεις για δικά του θέματα. Χρειάζονται λύσεις, κάπου χάθηκαν οι ζωές των ανθρώπων. Ο κόσμος χρειάζεται βοήθεια να ξαναβρεί τη δύναμη μέσα του, τα πραγματικά του θέλω».

Στο μεταξύ, η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση και δήλωσε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση με κάτι καινούριο που να έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτό που κάνω δηλαδή μέσα από τα βιβλία μου και τα σεμινάρια αυτοβελτίωσης, να το κάνω και πιο δημόσια».

Ερωτηθείσα για το Survivor, η Βίκυ Χατζηβασιλείου απάντησε: «Αγαπώ πολύ τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά, δεν έχω δει ποτέ Survivor. Με ενοχλεί ότι υπάρχει κλειδαρότρυπα και άτυχες στιγμές ψυχολογικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Γιατί θα πρέπει να κάνω focus στο αρνητικό κομμάτι αυτής της υπόθεσης;».

Σχετικές ειδήσεις

Ελένη Καστάνη: Γιατί αποχώρησε από το Breakfast@Star