MEDIA

Viral η δημοσιογράφος της ΕΡΤ: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

Viral η δημοσιογράφος της ΕΡΤ: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»
Youtube

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Ματίνα Καλτάκη έδινε το ρεπορτάζ της, όταν ο παρουσιαστής τη σταμάτησε λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου. Η δημοσιογράφος τότε είπε: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ»

Ενοχλημένη ήταν στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ η δημοσιογράφος, Ματίνα Καλτάκη. Κι αυτό γιατί οι συνάδελφοί της την διέκοψαν χωρίς εκείνη να έχει ολοκληρώσει το ρεπορτάζ της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Καλτάκη ήταν στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ήταν προγραμματισμένη η παρουσίαση τριών πολιτιστικών πρωτευουσών της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες και η Ελευσίνα.

Η Ματίνα Καλτάκη έδινε το ρεπορτάζ της, όταν ο παρουσιαστής τη σταμάτησε λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου. Η δημοσιογράφος τότε είπε: «Μια στιγμή να πω όλο το ρεπορτάζ».

Ο Θάνος Σιαφάκας τότε της έδωσε τον λόγο, προκειμένου να δώσει όλο το ρεπορτάζ, με εκείνη να λέει: «Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο γεγονός, πρέπει να το καταλάβουμε…». Μόλις ολοκλήρωσε τον λόγο της η Ματίνα Καλτάκη, ο Θάνος Σιαφάκας επεσήμανε: «Ευχαριστούμε πολύ. Και κάπου εδώ ο δικός μας δημοσιογραφικός χρόνος έχει τελειώσει».