MEDIA

Ο Σασμός επέστρεψε και το Twitter «λύγισε» με Αργυρώ και Αστερη

Ο Σασμός επέστρεψε και το Twitter «λύγισε» με Αργυρώ και Αστερη

Σασμός: Η επιστροφή της σειράς τρέλανε τους χρήστες του Twitter - Υποκλίνονται στις ερμηνείες των ηθοποιών

Η μεγάλη ημέρα που όλοι περίμεναν είναι εδώ. Ο Σασμός και πάλι στις οθόνες των τηλεθεατών προσέφερε απίστευτες ερμηνείες κάνοντας ξανά ένα δυνατό ξεκίνημα για το δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Οι εξελίξεις δραματικές, με τους χρήστες του Twitter να υποκλίνονται στο ταλέντο των ηθοποιών και να «λυγίζουν» στις περισσότερες σκηνές, μα περισσότερο σε όσες πρωταγωνιστεί το αγαπημένο τους ζευγάρι, Αστέρης και Αργυρώ.

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό, ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό, που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων.

Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουν την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος και ο Μανώλης είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους, ενώ η Άννα αναρωτιέται τι κρύβει ο Παντελής.

Δείτε κάποια από τα tweets που έγιναν την ώρα προβολής: