MEDIA

Survivor All Star Spoiler (23/1): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor All Star spoiler
Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα προκύψει ο δεύτερος υποψήφιος, μετά τον εικονιζόμενο Τάκη Καραγκούνια.
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στον Άγιο Δομίνικο μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα.

Στον… αστερισμό του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα κινείται τα τελευταία 24ωρα το Survivor All Star. Οι κρυφές συναντήσεις των δύο παικτών, στο ενδιάμεσο των δύο παραλιών, αποκαλύφθηκαν και ξέσπασε σάλος. Οι αντιδράσεις των σχέσεων που είχαν εκτός παιχνιδιού έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ενώ και εντός παιχνιδιού υπήρξαν «φωνές» σε βάρος τους, όπως και κατά του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη οι οποίοι επίσης παραδέχθηκαν πως συναντιούνται κρυφά στη… ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

Βέβαια, το Survivor All Star πέρα από το κομμάτι του ριάλιτι και της ίντριγκας, έχει και αγωνιστικό σκέλος. Εκεί όπου οι «Διάσημοι» δείχνουν να είναι πολύ δυνατοί το τελευταίο διάστημα, καθώς επικράτησαν στο αγώνισμα της Κυριακής για την πρώτη ασυλία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο Συμβούλιο του Νησιού να ψηφίσουν οι «Μαχητές» και να βγάλουν ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια.

Στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, οι «κόκκινοι» θα πάνε… χορτάτοι αφού την Κυριακή κέρδισαν και έπαθλο φαγητού, όμως, αυτό δεν τους εξασφαλίζει απαραίτητη τη νίκη. Σύμφωνα με τα spoilers, οι «μπλε» εξαπολύουν αντεπίθεση και είναι αυτοί που καταφέρνουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 1-1 στις ασυλίες. Έτσι, στο Συμβούλιο του Νησιού που θα ακολουθήσει, αυτή τη φορά θα μπουν στη διαδικασία να ψηφίσουν οι κόκκινοι.

Με δεδομένες τις κόντρες που υπάρχουν στο «στρατόπεδο» της ομάδας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ψηφοφορία και το ποιος θα βγει στον «τάκο» μαζί με τον Καραγκούνια. Οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star, είναι ο Σπύρος Μαρτίκας.

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες

Στο επεισόδιο της Κυριακής (22/1), τρεις νέοι παίκτες έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι. Στόχος της παραγωγής είναι να δυναμώσει τις ομάδες και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο Survivor All Star. Έτσι, οι Γιώργος Κόρομι, Ρία Κολοβού και Κρις Σταμούλης πήραν θέση στην κόκκινη ομάδα ο πρώτος και στη μπλε οι άλλοι δύο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΟΜΙ

Ηλικία: 35 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Συμμετοχή: Survivor 2021

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 35 ετών, μένει στην Αθήνα και έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation, ενώ ασχολείται με τις επιχειρήσεις, καθώς διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας. Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο, κάτι το οποίο τον βοήθησε κατά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor το 2021. Δεν του αρέσει να χάνει και έρχεται στο Survivor All Star, με σκοπό να φέρνει μόνο νίκες, κάτι που θα ταράξει τους αντιπάλους του.

ΡΙΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Συμμετοχή: Survivor 2019

Η Ρία Κολοβού είναι 34 ετών, κατάγεται από την Έδεσσα και είναι απόφοιτη του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις, καθώς διατηρεί μπουτίκ ρούχων στη Μύκονο. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως «κοινωνική, δραστήρια αλλά και εγωίστρια». Κατά τη συμμετοχή της στο Survivor 2019 ξεχώρισε για τη μαχητικότητα και το πείσμα της. Επιστρέφει προκειμένου να αλλάξει τις ισορροπίες των δύο ομάδων.

CHRIS ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Ηλικία: 33 ετών

Επάγγελμα: Δικηγόρος/Συγγραφέας

Συμμετοχή: Survivor 2021

Ο Chris Σταμούλης είναι 33 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Νομική. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων. Του αρέσουν τα αθλήματα γενικότερα όμως τον έχει κερδίσει η καλλισθενική γυμναστική. Μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2021 «καταθέτει έφεση» και επιστρέφει προκειμένου να κερδίσει συνδυάζοντας σώμα και πνεύμα.

Survivor All Star: Ποιοι θα ακολουθήσουν στον Άγιο Δομίνικο

Η Acun Media βλέπει τον ανταγωνισμό να γίνεται όλο και μεγαλύτερος λόγω της μυθοπλασίας και έτσι κρατάει στα χέρια του δυνατά χαρτιά προκειμένου να αντισταθεί και να ανέβει το Survivor All Star ξανά στην πρωτιά της τηλεθέασης.

Όπως έχει γίνει γνωστό από προηγούμενες πληροφορίες του Newsbomb.gr ο Ατζούν φαίνεται να ετοιμάζει να κλείσει συμφωνία με την Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ μέχρι και ο Μπο είναι στα σχέδιά του. Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι της παραγωγής του Survivor All Star ειδικά μετά το ειδύλλιο της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου. Άραγε τι θα γίνει εάν οι σχέσεις τους από την Ελλάδα εισβάλλουν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου;

Όμως δεν είναι μόνο αυτές οι επόμενες κινήσεις του Τούρκου παραγωγού. Τα ονόματα στα οποία έχει δώσει πράσινο φως η παραγωγή και ετοιμάζονται για Survivor, φαίνεται να είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και η Νικολέτα Μαυρίδη.

Έκπληξη και αρκετό ενδιαφέρον αποτελεί το σενάριο που στοχεύει να κάνει πραγματικότητα η παραγωγή, να βάλει μέσα τους «εχθρούς», Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο.