MEDIA

«Φως στο Τούνελ»: «Να βρείτε το παιδί μου» - Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπάμπη Ζιωτόπουλου

«Φως στο Τούνελ»: «Να βρείτε το παιδί μου» - Συγκλονίζει ο πατέρας του Μπάμπη Ζιωτόπουλου
Glomex

«Φως στο Τούνελ»: Ο Χαράλαμπος Ζιωτόπουλος εξαφανίστηκε από το Αρτεμίσιο Αρκαδίας τον Νοέμβριο 2022 με τον πατέρα του να απευθύνεται στην εκπομπή σε μία προσπάθεια να μάθει την αλήθεια για τον γιο του 

Με την υπόθεση εξαφανίσης του Χαράλαμπου Ζιωτόπουλου ασχολήθηκε στην πρώτη της εκπομπή για το 2023 η Αγγελική Νικολούλη.

Στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο κύριος Θεοφάνης, ο πατέρας του Μπάμπη Ζιωτόπουλου, ο οποίος έχει κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσει τον γιο του, ο οποίος χάθηκε εντελώς ξαφνικά ένα πρωινό του Νοέμβρη.

«Έφυγε από το σπίτι την Πέμπτη το πρωί και την Παρασκευή το απόγευμα βρέθηκε το αυτοκίνητο εδώ στο χωριό από το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου. Ήρθαμε μαζί με την αστυνομία στο σημείο.

»Στο ντουλάπι του αυτοκινήτου βρέθηκαν το δίπλωμα και η ταυτότητά του. Έχει ερευνηθεί η περιοχή από την Ασφάλεια Τριπόλεως με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και drone, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα», είπε ο κύριος Ζιωτόπουλος στον δημοσιογράφο της εκπομπής

«Μιλήσαμε τηλεφωνικά εκείνο το πρωί και μου είπε πως ήταν στον δρόμο για Τρίπολη. Από εκείνη την ώρα τον ψάχνω. Κάποια στιγμή άνοιξε το τηλέφωνο, αλλά δε μίλησε κανείς. Από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου δεν βρέθηκε τίποτα. Όπως δείχνει η τοποθεσία, κάποιος τον πήρε», πρόσεθεσε.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε και λύγισε εκφράζοντας την αγωνία του για τον γιο του, ενώ είπε με τρεμάμενη φωνή: «Μου λείπει. Θέλω να μου βρείτε το παιδί μου. Εάν έχει επιλέξει να ζήσει κάπου αλλού, είναι υποχρεωμένος να μου το πει κι εγώ θα του δώσω την ευχή μου».

Πώς εξαφανίστηκε ο Μπάμπης Ζιωτόπουλος

Ο εξαφανισμένος Χαράλαμπος Ζιωτόπουλος έφυγε από το σπίτι του στο Αρτεμίσιο Αρκαδίας το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου για να μεταβεί στην Τρίπολη να καταθέσει για την φωτιά που είχε ξεσπάσει λίγες ημέρες πριν σε μία αποθήκη.

Σε μια προσπάθεια να μάθει την αλήθεια με την αγωνία του να έχει χτυπήσει «κόκκινο» ο πατέρας του απευθύνθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο Αρτεμίσιο και ο κύριος Θεοφάνης εξήγησε τι είχε συμβεί στη γειτονική αποθήκη.

«Στη διαδρομή προς το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο μπορεί να τον έχει καταγράψει κάποια κάμερα, γιατί εκεί είναι και το αστυνομικό τμήμα. Δεν γνωρίζω εγώ λεπτομέρειες, αλλά η αστυνομία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Θεοφάνης.

Στη συνέχεια μίλησε από το χωράφι όπου βρέθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο του γιου του. «Όταν ήρθαμε εμείς εδώ η πόρτα ήταν κλειστή και κλειδωμένη και το αυτοκίνητο δίπλα από την αποθήκη. Ο Μπάμπης ερχόταν εδώ γιατί καλλιεργούσε αυτά τα χωράφια.

»Πρέπει να ξέρεις για να έρθεις εδώ γιατί είναι δύσκολη η πρόσβαση. Όλα τα γύρω χωριά έχουν ερευνηθεί από την Ασφάλεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα», κατέληξε.