MEDIA

Survivor All Star spoiler: Μεγάλη ανατροπή στο αποψινό επεισόδιο

Survivor All Star

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αυτά που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, δεν έχουν ξανασυμβεί

Το Survivor All Star επιστρέφει με τους παίκτες να αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας. Παράλληλα, θα αποχωρήσει ένας ακόμη παίκτης από το ριάλιτι επιβίωσης.

Την ίδια ώρα, όμως, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αυτά που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, δεν έχουν ξανασυμβεί.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, Νίκο Παρτσόλη: «Δεν θα ολοκληρωθεί το αγώνισμα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρξουν μικροτραυματισμοί σε όλους τους παίκτες. Δεν θα ολοκληρωθεί, λοιπόν, ο αγώνας στο 10».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και την μεγάλη ανατροπή της βραδιάς στο Survivor All Star. «Άλλος κερδίζει και άλλος πάει στο έπαθλο. Κάποια ομάδα φτάνει σε συγκεκριμένο σκορ όπου λήγει ο αγώνας και δεν θα είναι αυτή που θα πάει στο έπαθλο. Και εκεί, όταν πάει στο έπαθλο, θα υπάρξει ακόμα μια ανατροπή που δεν μπορώ να σας πω με τίποτα».

Σχετικές ειδήσεις

Mισθός ήρωα πιλότου 2.000 ευρώ, μισθός Survivor 20.000 ευρώ…

Survivor All Star: Ξαναμπαίνουν στο ριάλιτι Ασημίνα και Δαλάκα; – Τι απαντά ο Λιανός

Survivor All Star Spoiler: Χαμός στο αποψινό αγώνισμα – Άλλοι κερδίζουν, άλλοι παίρνουν το έπαθλο