MEDIA

«Ψίθυροι καρδιάς», «Δυο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου»: Οι μεγάλοι έρωτες της TV

«Ψίθυροι καρδιάς», «Δυο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου»: Οι μεγάλοι έρωτες της TV
Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μέσα από επιτυχημένες σειρές είδαμε love stories που έγραψαν ιστορία

Έρωτες παράνομοι, απαγορευμένοι, ακόμη και αταίριαστοι, καθήλωναν τους τηλεθεατές των σειρών που μπροστά από τη μικρή οθόνη αγωνιούσαν για την τύχη των πρωταγωνιστών. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κάναμε ένα flashback στα love stories της μυθοπλασίας που άφησαν εποχή!

«Ψίθυροι καρδιάς»

Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος σε πρώτο πλάνο, με την τηλεθέαση να ξεπερνά και το 50%. Ο έρωτας του πλούσιου γόη και της όμορφης τσιγγάνας κατάφερε, το 1997, να στηρίξει ένα ολόκληρο σενάριο και να κάνει εκατομμύρια τηλεθεατές να δακρύσουν! Δεν είναι και τόσο τυχαίο, που για πολλά χρόνια μετά και οι δύο είχαν μείνει στη συνείδηση του κοινού γι’ αυτούς τους ρόλους.

«Δυο ξένοι»

Η λαϊκή ρήση «τα ετερώνυμα έλκονται» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του καθηγητή Υποκριτικής Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος) και της τηλεπαρουσιάστριας Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια). Οι δυο τους έζησαν έναν παράφορο έρωτα στη σειρά του MEGA, «Δυο ξένοι», που τίναξε κυριολεκτικά την τηλεθέαση στον αέρα και στάθηκε ικανός να χαράξει στο μυαλό των τηλεθεατών το εν λόγω σίριαλ.

«Είσαι το ταίρι μου»

Η ιστορία της Στέλλας (Βίκυ Σταυροπούλου) και του Σωτήρη (Αλέξης Γεωργούλης) απέδειξε ότι ο έρωτας μερικές φορές είναι τυφλός! Παράλληλα, χάρισε στιγμές άφθονου γέλιου αλλά και συγκίνησης στο κοινό του MEGA ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που ταυτίστηκαν με τη χαριτωμένη Στέλλα.

«Θα βρεις το δάσκαλό σου»

Οι περισσότερες μαθήτριες πέφτουν θύματα γοητείας ενός γοητευτικού καθηγητή! Ετσι έπαθε και η Μαρίζα Πασπάτη (Ευδοκία Ρουμελιώτη), που ερωτεύτηκε παράφορα τον καθηγητή Χημείας, Θάνο Ποντίκη (Μάριο Αθανασίου). Το ζευγάρι πέρασε από τα… χίλια κύματα, καταφέρνοντας όμως να αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1.

«Άγγιγμα ψυχής»

Ο Μανούσος Μανουσάκης δημιούργησε έναν παράνομο έρωτα ανάμεσα σε έναν αρχιμανδρίτη, τον πατέρα Ιωάννη (Σταύρο Ζαλμά), και μια αγιογράφο, τη Δέσποινα (Θεοφανία Παπαθωμά), στη σειρά «Άγγιγμα ψυχής». Το σίριαλ του ΑΝΤ1 άφησε εποχή, με τους δύο ηθοποιούς να γίνονται απόλυτα δημοφιλείς και τον έρωτά τους να μένει στα χρονικά της τηλεόρασης.

-.jpg

«Κλείσε τα μάτια»

Από τηλεοπτικό αφιέρωμα που αφορά σε μεγάλους έρωτες δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Ο ηθοποιός άφησε ιστορία με την αγάπη του για την Πέμη Ζούνη στο «Κλείσε τα μάτια» του μεγάλου καναλιού. Ο έρωτάς τους δοκιμάστηκε και μπορεί να αποδείχθηκε όνειρο και μόνο στο φινάλε, ωστόσο, πέρασε το δικό του μήνυμα ότι ο έρως χρόνια δεν κοιτά!

«Το σημάδι του έρωτα»

Η Αννα (Βάνα Μπάρμπα), παντρεμένη με τον Δημήτρη (Γιάννη Καρατζογιάννη), ερωτεύεται το μικρότερο αδερφό του, Κώστα (Στράτο Τζώρτζογλου). «Το σημάδι του έρωτα», που προβλήθηκε από το MEGA το 1998 - 1999, βασισμένο σε ένα ερωτικό τρίγωνο, έμεινε στην ιστορία των cult, αλλά και τόσο αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κανείς δεν θα ξεχάσει τη θρυλική φράση της Τζένης (Τζένη Μπότση) «Τι έγινε, Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;», αλλά και το υπέροχο τραγούδι των τίτλων «Δώσε μου λιγάκι ουρανό», ερμηνευμένο από τον απόλυτο ερωτικό τραγουδιστή, Γιάννη Πάριο.

«Μη μου λες αντίο»

Ο Μουράτ (Μέμος Μπεγνής) και η Χριστίνα (Θάλεια Ματίκα) είναι δύο άνθρωποι από διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικές θρησκείες, ικανοποιημένοι από τη συμβατική ζωή τους. Ένα μοιραίο βράδυ η ζωή τους ανατρέπεται, όταν ο πιστός μουσουλμάνος ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη νεαρή φοιτήτρια. Ένας απαγορευμένος και αντισυμβατικός έρωτας, που άνθησε το 2004, μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ή αλλιώς «μια αγάπη δίχως αύριο», όπως λέει και το τραγούδι των τίτλων.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτοί θα πάνε στον τελικό - Χοντρό παρασκήνιο από την παραγωγή

Survivor All Star: Τελευταία προπόνηση για την Ελευθερία Ελευθερίου πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

My Style Rocks: Άγριος καβγάς ανάμεσα στην Χριστιάνα και τη Σέμελη - Έρχεσαι από το πουθενά»