MEDIA

Survivor All Star: Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Κρις - Αυτή είναι η μεγάλη αδικία του παιχνιδιού

Survivor All Star: Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Κρις - Αυτή είναι η μεγάλη αδικία του παιχνιδιού

Survivor All Star: Για την σύντομη πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στον ΣΚΑΪ ο Κρις Σταμούλης

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Καλό Μεσημεράκι" ο Κρίς Σταμούλη.

Απαντώντας στον Νίκο Μουτσινά σχετικά με τους λόγους που η Μπλε ομάδα είχε τόσες πολλές ήττες ανέφερε ότι απλά οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι. "Οι μπλε ομάδα δεν είχε τόσο καλούς παίχτες. Θεωρώ ότι η κατανομή των ομάδων ήταν άδικη".

Στη συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών για γυμναστική, ο Νίκος Μουτσινάς είπε με χιούμορ: «Χαζέψατε και πάτε και τρέχετε άλουστοι στον Άγιο Δομίνικο, που κάποιοι τρώνε». «Αν τρώγαμε, δεν θα χάναμε κιλά» απάντησε ο Κρις Σταμούλης.

Ποια ομάδα κερδίζει και οι δύο τελευταίοι υποψήφιοι

Απόψε ο τρίτος αγώνας ασυλίας βρίσκει τις δυο ομάδες στην πιο δύσκολη φάση τους στο Survivor All Star. Η ομάδα που θα χάσει ξέρει ότι τα προβλήματα που κρύβει «κάτω από το χαλάκι» θα βγουν στην επιφάνεια.

Στο στίβο μάχης οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα και το τελικό αποτέλεσμα αποκαλύπτει συμμαχίες-έκπληξη!

Στο Συμβούλιο του νησιού η μια υποομάδα «χτυπάει» την άλλη και η ψηφοφορία βγάζει απρόβλεπτα αποτελέσματα!

Σύμφωνα με τις διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο, τη σκληρή μάχη καταφέρνει να κερδίσει η μπλε ομάδα και έτσι για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, θα έχει μόνο έναν προτεινόμενο για αποχώρηση από το Survivor All Star.

Συγκεκριμένα, αυτή είναι η Μελίνα Μεταξά που αναδείχθηκε από την κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού, στο επεισόδιο της Τρίτης (20/2). Οι κόκκινοι μετά τη δεύτερη ήττα τους, θα αναγκαστούν να υποδείξουν δύο υποψήφιους για αποχώρηση.

Όπως αναφέρουν τα spoilers, στον τάκο θα βγει ο Γιώργος Κορόμι και η Αφροδίτη Σκαφίδα, συμπληρώνοντας το «καρέ» με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιώργο Ασημακόπουλο. Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα αναδείξει και πάλι τα προβλήματα που υπάρχουν και εντός των ομάδων του Survivor All Star και το Συμβούλιο αναμένεται… εκρηκτικό!

Σχετικές ειδήσεις