MEDIA

Τα νέα σχέδια του STAR, η επιστροφή της Αλιμπέρτη και η Ελίνα Παπίλα… στο περίμενε

Τα νέα σχέδια του STAR, η επιστροφή της Αλιμπέρτη και η Ελίνα Παπίλα… στο περίμενε

Οι σκέψεις είναι πολλές για το υπόλοιπο της σεζόν στο Star και θα έχει ενδιαφέρονποιες από αυτές θα γίνουν πράξη. 

Ποιος θα φανταζόταν ότι, σε μία ήδη γεμάτη από προγράμματα σεζόν, θα ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε νέες εκπομπές και σειρές μήνα Μάρτιο! Eιδικά με τις εθνικές εκλογές σε πρώτο πλάνο. Ο ανταγωνισμός, όμως, είναι τόσο σκληρός που οδηγεί τα στελέχη των καναλιών σε σκέψεις και αποφάσεις που ίσως αλλάξουν την κατάταξη στους πίνακες της Nielsen.

Έτσι το STAR είναι έτοιμο να βάλει τα δυνατά του και να ρίξει στην αρένα ένα νέο φορμάτ και μία καινούργια σειρά. Το «First Dates» έρχεται στο κανάλι της Κηφισιάς. Μετά από 19 χώρες όπου έχει λειτουργήσει κερδίζοντας το ενδιαφέρον ενός τεράστιου κοινού, ένα «τηλεοπτικό εστιατόριο» για το πρώτο ραντεβού ανοίγει επιτέλους τις πόρτες του και στην Ελλάδα! Με παρουσιάστρια/hostess τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, περιμένει όλους τους singles να ζήσουν τη μαγεία του πρώτου ραντεβού.

Στο εν λόγω φορμάτ δεν υπάρχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες που αναζητούν την αγάπη ή τη συντροφικότητα, συναντιούνται σε ένα όμορφο, γεμάτο ζεστασιά εστιατόριο έτοιμο να φιλοξενήσει ραντεβού ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να ταιριάξουν απόλυτα μεταξύ τους.

Στο τέλος της βραδιάς όλα είναι ανοιχτά: Μπορεί να θελήσουν να ξαναβρεθούν. Μπορεί να μη γίνει το «κλικ» και να χωριστούν έχοντας περάσει ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί όμως και να βρουν τον έρωτα της ζωής τους. Την ίδια στιγμή, τα στελέχη του καναλιού της Κηφισιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Νίκο Κοκλώνη και την εταιρία παραγωγής του τολμώντας να μεταφέρουν στη μικρή οθόνη μία γαλλική σειρά με στοιχεία αστυνομικού και comedy.

Στη νέα εβδομαδιαία σειρά «I.Q. 160» πρωταγωνιστούν δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής. Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη, μια χωρισμένη μητέρα, με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ενα βράδυ, εμπλέκεται, άθελά της, στην έρευνα ενός εγκλήματος και συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του. Ο επικεφαλής αξιωματικός αποφασίζει να τη συμπεριλάβει, δοκιμαστικά, στην ομάδα του, ως σύμβουλο.

Μαζί της, θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αντεπίθεση περνά, όμως, και ο ΑΝΤ1 με στόχο να ενεργοποιήσει μία δυνατή απογευματινή ζώνη. Όπως φαίνεται, οι προετοιμασίες για την ελληνική μεταφορά του «Doctor Oz» τις καθημερινές είναι πυρετώδεις και στην τελική ευθεία. Η Σοφία Αλιμπέρτη επιστρέφει και αυτό από μόνο του αποτελεί μία μεγάλη τηλεοπτική είδηση αφού απείχε συνειδητά εδώ και χρόνια από την τηλεοπτική
αρένα.

Στο πλευρό της θα βρεθούν ο γνωστός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες και ο διακεκριμένος διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος. Το φορμάτ, που έχει προβληθεί με τεράστια επιτυχία στην Αμερική, αφορά σε θέματα ιατρικής φύσης και αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον.

Οι Αντενικοί, όμως, έχουν κι άλλα σχέδια. Ενδιαφέρονται να ρίξουν στη μάχη μία κοινωνική εκπομπή, τα Σαββατοκύριακα, με τις πρώτες επαφές να είχαν γίνει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ωστόσο, οι συζητήσεις ναυάγησαν καθώς οι δύο πλευρές ήθελαν διαφορετικά πράγματα. Πλέον, η Ελίνα Παπίλα ετοιμάζεται να αναλάβει δράση ενώ στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Γιώργος Λάγιος, ο Αντώνης Βλοντάκης και η Νεφέλη Μεγκ. Σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη και το «Πρωινό Μας» ο επικρατέστερος τίτλος είναι «Καλύτεροι… μαζί».

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της ανέφερε, μάλιστα, ότι η νέα εκπομπή θα ξεκινούσε στις 11 Μαρτίου αλλά αυτό το σενάριο απομακρύνθηκε, Έτσι, αν όλα πάνε καλά, θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Μαρτίου. Να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχουμε δει τις επίσημες
ανακοινώσεις και αυτό σίγουρα είναι άξιο απορίας.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Αποκαλύψεις από τον Ηλία Γκότση: «Έπιασα τον Νίκο και τον Παναγιώτη στο δάσος»

Survivor All Star: Τι απαντά η Ελευθερίου για την «κατασκοπεία» στον Μαρτίκα

Survivor All Star: Έπιασαν την Ελευθερίου να κατασκοπεύει τον Μαρτίκα - Ο καυγάς με την παραγωγή