MEDIA

Σασμός: Τέσσερα spoilers για τη συνέχεια τη σειράς

Σασμός: Τέσσερα spoilers για τη συνέχεια τη σειράς

Η σειρά του ALPHA Σασμός επιφυλάσσει μεγάλες ανατροπές στη συνέχεια 

 

Διανύουμε τον Μάρτιο και η σειρά «Σασμός» θα κρατά συντροφιά σίγουρα μέχρι και τον Ιούνιο. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, ενώ κάποιες από τις ανατροπές των επόμενων επεισοδίων θα καθηλώσουν.

Όλοι οι φανατικοί της παραγωγής μυθοπλασίας περιμένουν τον γάμο της Μαρίνας και του Αντώνη. Έναν γάμο ο οποίος, μάλιστα, δεν θα έχει αίσιο τέλος αφού ο Αντώνης θα προσπαθήσει να προστατέψει την αγαπημένη του και θα τραυματιστεί.

Ο ήρωας θα μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και θα δώσει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της.

Το προσεχές διάστημα, ο Αστέρης προτείνει το μεγάλο βήμα στην Αργυρώ, που έχει να αντιμετωπίσει το ξύπνημα του Σταύρου και έναν Βαγγέλη που αποφασίζει να αναλάβει δράση για τον αδελφό του.

Η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια ενώ ο Παύλος ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για τη σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα.

Η προτροπή του Παύλου στην Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία δεν μπορεί να βγει από τη σκέψη της, ενώ ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, που θα αργήσει …καθώς ο Σταύρος για πρώτη φορά αρχίζει να θυμάται!

Την ίδια ώρα, η ζωή της Νάντιας ταράζεται. Ο πατριός της, Γιώργης, ο άνθρωπος που παντρεύτηκε τη μητέρα της, ένας βοσκός σκληρός και άκαρδος, ο οποίος δεν αγάπησε ποτέ την ίδια επιστρέφει και ξυπνά εφιάλτες.

Η Νάντια, που κατάφερε να το σκάσει από αυτόν και να πάει στο Ρέθυμνο για να αναζητήσει τον πατέρα της, ζει και πάλι δύσκολες στιγμές Ο Γιώργης έμαθε πως ο πατέρας της ήταν Σταματάκης και, γνωρίζοντας πως είναι πλούσια οικογένεια, εμφανίζεται ζητώντας της χρήματα.

Σχετικές ειδήσεις

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο «Σασμός» στη βραδινή ζώνη – Τι έκανε το Survivor All Star

Σασμός spoiler: Αστέρης και Αργυρώ παλεύουν με τα «πρέπει» και τον έρωτα

Πώς ξεκινά η εβδομάδα για τη μυθοπλασία – Όσα θα δούμε στις σειρές