MEDIA

Survivor All Star - Χριστίνα Κεφαλά: «Η Ελευθερία ακόμα ενδιαφέρεται για τον Μάριο»

Survivor All Star - Χριστίνα Κεφαλά: «Η Ελευθερία ακόμα ενδιαφέρεται για τον Μάριο»

Το ειδύλλιο Ελευθερίας - Μάριου στο Survivor All Star φαίνεται πως συνεχίζεται όπως αποκάλυψε η Χριστίνα Κεφαλά

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star ήταν η Χριστίνα Κεφαλά, σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου», αρχίζοντας από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Χριστίνα Κεφαλά συγκεκριμένα σχολίασε:

«Μπήκαμε μαζί με την Ελευθερία και την Ευρυδίκη. Η Ελευθερία όσο να ‘ναι φαίνεται λίγο παραπάνω, ο κόσμος την αγαπάει, τη συμπαθεί, δεν τη συμπαθεί, έχει κοινό. Όσο περισσότερο φαίνεται ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και παίζεις περισσότερο στο μοντάζ, τόσο περισσότερο αποκτάς και κοινό»

Στη συνέχεια, ανέφερε:

«Ψηφίστηκα αγωνιστικά, γιατί δεν ήμουν καλή, δεκτό. Σίγουρα όμως όταν είσαι σε μία υποομάδα και ανταλλάσσεις κουβέντες, είναι λογικό να ψηφίσεις κάποιον από άλλη υποομάδα»

Σχετικά με το ειδύλλιο Ελευθερίας και Μάριου Πρίαμου, η Χριστίνα Κεφαλά είπε εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον, τουλάχιστον από την πλευρά της τραγουδίστριας.

«Θεωρώ ότι η Ελευθερία ενδιαφερόταν πολύ για τον Μάριο και ακόμα ενδιαφέρεται. Εγώ, μετά το περιστατικό με την Καρολίνα, της είπα να μην στεναχωριέται και ότι οι άντρες έρχονται και φεύγουν. Της λέω: για σένα και μόνο, μείνε μακριά. Όμως, δεν άντεξε.

Δεν αξίζει να κυνηγάς έναν άντρα, να σε βλέπει και ο κόσμος, η οικογένειά σου. Της το είχε πει και η Ευρυδίκη. Εγώ έβλεπα έναν Μάριο πολύ απόμακρο. Το αν της έχει κάνει κακό στην εικόνα της θα φανεί. Από ‘κει και πέρα ο καθένας έχει το δικαίωμα να καψουρευτεί, να ζήσει τρελά, να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του», είπε συγκεκριμένα.

Σχετικές ειδήσεις