MEDIA

Στάθης Σχίζας: «Μετά το παιχνίδι οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες»

Στάθης Σχίζας: «Μετά το παιχνίδι οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες»
Instagram

Οι απαντήσεις του Στάθη Σχίζα για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

O Στάθης Σχίζας μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και ανέφερε πως δεν έχει μετανιώσει που έφυγε από το «παιχνίδι επιβίωσης», ενώ σχολίασε και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Είμαι σταθερός άνθρωπος και δεν μετανιώνω για πράγματα. Ήταν συνειδητή απόφασή μου. Αν γύριζα πίσω τον χρόνο, θα αποχωρούσα και πάλι. Ό,τι βλέπετε μέσα στο παιχνίδι είναι οι λόγοι που έφυγα από το παιχνίδι».

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, ο Στάθμης Σχίζας είπε πως δεν έφυγε επειδή η Ελευθερία Ελευθερίου του είπε κάτι για την Αλεξάνδρα.

«Δεν έφυγα γι’ αυτό. Αυτό ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα, ότι ασχολούνται με τα προσωπικά του καθενός. Ήμουν σε ένα παιχνίδι που μου άρεσε το αγωνιστικό κομμάτι, και όταν ξέφυγε, αποχώρησα. Δεν έχω καμία θέση εκεί», είπε αρχικά.

«Όταν επέτρεψα από το παιχνίδι, οι πρώτες μου στιγμές με την Αλεξάνδρα ήταν αμήχανες, όπως και με την κόρη μου. Όταν έχεις να τους δεις καιρό είναι λογικό. Πλέον, είμαι ο Στάθης 100%. Η σχέση μου με την Αλεξάνδρα είναι μια χαρά».

«Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα»

Ο Στάθης Σχίζας αναφέρει πως και η κόρη του αλλά και η Αλεξάνδρα τον στήριξαν στην επιλογή του να αποχωρήσει.

«Δεν άκουσα το τι μου είπε η ελευθερία. Αυτό που με "τσίνησε" είναι πως ασχολήθηκαν με την προσωπική μου ζωή. Στο βωμό του χρήματος να τα ισοπεδώσουμε όλα. Κάποια πράγματα που με έθιξαν, έχω κινηθεί νομικά».

Ο Στάθης Σχίζας είπε πως κάποια σχόλια στα social media ξέφυγαν γι’ αυτό και κινήθηκε νομικά.

«Πρέπει να μάθουμε πως υπάρχει όριο στο σχολιασμό. Μετά από ένα σημείο είναι προσβολή».

Αναφορικά με το θέμα που είχε δημιουργηθεί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης είπε πως την τελική απόφαση την παίρνει ο Ατζούν αλλά απάντησε και στο σχόλιο που έκανε ο Χρήστος Δάντης περί «λάσπης».

«Τον Δάντη εγώ τον εκτιμώ πολύ. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και τραγουδιστής. Αν με θεωρεί λάσπη εγώ τον θεωρώ αξιότιμο καλλιτέχνη».

Διαβάστε επίσης:

Survivor all Star - Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν μου δίνουν ποτέ χρόνο να πω την άποψή μου»

Survivor: Αποκάλυψη Σχίζα - Τι έκανε όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Παναγιώταρου

Survivor: Ο Σχίζας απαντά στη σπόντα του Δάντη – «Αν με θεωρεί λάσπη…»