MEDIA

Survivor All Star: Εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης - Ο Ατζουν εξετάζει νέα αλλαγή στις ομάδες

Survivor All Star: Εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης - Ο Ατζουν εξετάζει νέα αλλαγή στις ομάδες

Survivor All Star: Αβέβαιο το μέλλον της Μπλε ομάδας - Τι θα κάνει λοιπόν ο Ατζούν για να λύσει τα προβλήματα που προκύτουν;

Μπορεί ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός να συνηθίζει να λέει ότι το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών όμως σίγουρα δεν θα μπορούσε να έχει κατά νου της τελευταίες εξελίξεις.

Μπορεί η αποβολή Ασημίνας – Δαλάκας που ήταν στην αρχή του παιχνιδιού να πέρασε σχετικά ανώδυνα όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με την αποβοή Γκότση Πηλίδη.

Επειδή τα σκηνικά σημειώθηκαν μετά την αλλαγή των δύο ομάδων εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η αποβολή του Γκότση και του Πηλίδη δημιουργεί σοβαρό κενό στους Μαχητές.

Τι θα κάνει λοιπόν ο Ατζούν για να λύσει αυτό το πρόβλημα; Θα υπάρξει δεύτερη ανακατανομή ομάδων μέσα σε λίγες μέρες; Ή θα έχουμε προσθήκες – επιστροφές παικτών.

Οι νέες ομάδες

Οι ομάδες μετά το... ανακάτεμα της τράπουλας:

Διάσημοι: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπόγδανος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μαχητές: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Νίκος Μπάρτζης, Μελίνα Μεταξά, Γιωρίκας Πιλίδης, Ελευθερία Ελευθερίου, Νικόλας Αγόρου, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ρία Κολοβού, Ελένη Χαμπέρη, Στέλλα Ανδρεάδου.

Από το έκτακτο συμβούλιο προέκυψαν δύο ομάδες που κάπως χώρισαν τις κλίκες, έφεραν όμως κοντά το ζευγάρι του ριάλιτι επιβίωσης Σάκη - Μαριαλένα.

Σχετικές ειδήσεις