MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί κερδίζουν στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία

Survivor All Star Spoiler: Αυτοί κερδίζουν στον αγώνα Ελλάδα - Τουρκία
GLOMEX

Survivor All Star Spoiler: Το αγώνισμα που όλοι περίμεναν έρχεται απόψε! Ελλάδα vs Τουρκία! Ποιοι θα κερδίσουν και ποιος παίκτης θα αναδειχθεί καλύτερος απόψε;

Ένα από τα παιχνίδια που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό στο Survivor All Star έρχεται απόψε στις οθόνες μας! Οι Έλληνες παίκτες θα αγωνιστούν με τους Τούρκους και θα διεκδικήσουν τη νίκη με στόχο ένα μεγάλο έπαθλο.

Μπλε και Κόκκινοι από Ελλάδα και Τουρκία βάζουν όλη τους την ενέργεια προκειμένου να κερδίσουν ένα έπαθλο, που θα προσφέρει στη νικήτρια ομάδα αξέχαστες στιγμές και θα φέρει τις ομάδες των δυο χωρών πιο κοντά.

Οι ομάδες δίνουν τα πάντα και τελικά οι Μπλε καταφέρνουν να κερδίσουν στον μικτό αγώνα με τους Τούρκους. Μάλιστα ένας από τους Μαχητές είναι εκείνος που χάρισε απλόχερα τη νίκη και πρόκειται για παίκτη που είναι αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor All Star: Αυτός είναι ο κορυφαίος παίκτης μεταξύ Ελλήνων - Τούρκων!

Σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, την Τετάρτη 19 Απριλίου θα προβληθεί ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας και κορυφαίος παίκτης θα αναδειχθεί ο... Σπύρος Μαρτίκας. Ο παίκτης θα πετύχει πέντε νίκες και έτσι θα ξεπεράσει τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους Τούρκους αντιπάλους.