MEDIA

Survivor All Star - Spoiler: Aυτοί είναι οι πέντε που βγήκαν στον τάκο - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Survivor All Star - Spoiler: Aυτοί είναι οι πέντε που βγήκαν στον τάκο - Ποια ομάδα κερδίζει απόψε

Survivor All Star: Τους δύο τελευταίους υποψηφίους προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης - Ποιο κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού

Με μία ακόμα διπλή υποψηφιότητα έληξε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (26/4), καθώς οι Κόκκινοι ηττήθηκαν με το πιο ευρύ σκορ μέχρι στιγμής στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από τους Μπλε (10-1) και οδηγήθηκαν ξανά στην κάλπη και με ακόμα μια ισοψηφία ανάμεσα στη Μελίνα Μεταξά (3) και τον Τάκη Καραγκούνια (3) «κλείδωσαν» την πεντάδα του τάκου. Την Τρίτη το βράδυ υποψήφιοι είχαν βγει με ισοψηφία ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν υποψήφιος μετά την ήττα των Μπλε της πρώτης ασυλίας.

Η ψηφοφορία μετά την ήττα των Κόκκινων στη 2η ασυλία σε συνδυασμό με την ανακοίνωση των στατιστικών των παικτών από την αρχή του Survivor All Star έφερε τριγμούς.

Την απορία της σχετικά με την «προστασία» που απολαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βασάλος από τους συμπαίκτες του εξέφρασε η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Έντονο το Συμβούλιο χθες, εμείς θεατές, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν. Έβγαλαν δύο υποψήφιους, δυστυχώς για αυτούς. Την Εύη την περίμενα, ο Κόρο ήταν έκπληξη για μένα», ανέφερε αρχικά η 31χρονη γυμνάστρια.

«Όσον αφορά στα στατιστικά, νιώθω ότι ο Βασάλος, που είναι προτελευταίος, προστατεύεται από την ομάδα κι αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Γιατί ο Κωνσταντίνος προστατεύεται τόσο καιρό και από τις δύο ομάδες; Και από τους Μπλε και από τους Κόκκινους;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Μήπως η Κόκκινη Ομάδα προστατεύει τον Κωνσταντίνο, γιατί φοβάται να βγει μαζί του στον τάκο; Μήπως φοβάται την αντίδρασή του και ότι το κοινό του θα εναντιωθεί σε όποιον τον ψηφίσει;», σχολίασε η παίκτρια της Μπλε ομάδας.Με τον Βασάλο τα είχε και ο Νίκος Μπαρτζης, ο οποίος ανέφερε πως στη θέση του Γιώργου Κόρομι, δίπλα στην Εύη Σαλταφερίδου θα έπρεπε να βρίσκεται ο Κωνσταντίνος.

«Ο κύριος εμμονικός, ο Νίκος Μπάρτζης κάθε φορά που χάνεται η ασυλία, φωνάζει "ο Κωνσταντίνος να βγει προτεινόμενος, γιατί δεν τον βγάλατε; Δεν είναι καλός παίκτης, δεν έχει αντίληψη στον στόχο"», δήλωσε στην κάμερα του Survivor ο Βασάλος.

«Εντάξει παιχταρά μου, θέλω να μου κάνεις μαθήματα, όταν βγούμε έξω, να έρθω εδώ του χρόνου ή του παραχρόνου έτοιμος, προετοιμασμένος, με τη δική σου καθοδήγηση, που είσαι υπερπαίκτης εδώ πέρα, να με βάλεις σε έναν δρόμο να φτάσω κάποτε εκεί που έχεις φτάσει εσύ. Νίκο Μπάρτζη, συγγνώμη για την αγωνιστική μου εικόνα, θα γίνω ένας καλός παίκτης σαν κι εσένα», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Spoiler 27/4: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Σήμερα, οι παίκτες θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού. Η κατάσταση δεν αλλάζει και οι Μαχητές ξανακερδίζουν το έπαθλο φαγητού την Πέμπτη και φεύγουν με γεμάτα στομάχια και μικρότερη ανησυχία για την αποχώρηση αφού μόνο ένας δικός τους παίκτης είναι υποψήφιος και αυτός είναι... ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: «Σφαγή» Μελίνας – Σταυρούλας για τα μάτια του Βασάλου

Survivor All Star: Σε δύσκολη θέση οι Κόκκινοι - Ολοκληρώθηκε η πεντάδα των υποψηφίων

Survivor All Star: Βασάλος για Νίκο Μπάρτζη - «Είναι εμμονικός»