MEDIA

Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35 - Με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο και σούργελο»

Εύη Βατίδου: «Είμαι 47 και ο σύντροφός μου 35 - Με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο και σούργελο»
instagram

Η Εύη Βατίδου πιο αποκαλυπτική από ποτέ μιλάει για τους χαρακτηρισμούς που έχει δεχθεί αλλά και για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύντροφό της

Η Εύη Βατίδου, η οποία έχει απασχολήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς αλλά και στη σχέση της με τον σύντροφό της.

«Θεωρώ ότι υπάρχει μια προκατάληψη εναντίον της γυναίκας γενικότερα. Εμένα με είπαν τσιμεντόλιθο, τούβλο, σούργελο. Ό,τι και να κάνω δεν μπορώ να πάρω το 100. Δε μπορεί σε ένα δημοκρατικό κράτος να έρχεται ο άλλος και να σε βρίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο», ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Μάλιστα θέλησε να ξεκαθαρίσει για τη διατροφή από τον Αλέξη Κούγια «Λένε για κάτι υπέρογκες διατροφές και κάτι πράγματα που δεν έχουν γίνει. Για όσους ξέρουν και ειδικά οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ακριβώς τη δική μου ιστορία. Ποτέ δεν είπα ότι δε βοήθησε ο πατέρας τους. Δεν είναι όμως σωστό να λένε ότι τα έχω «αρπάξει» και πάω να κάνω τις μπάζες μου».

«Δε μπορέσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το κανάλι. Δεν τα βρίσκαμε. Διαφορετική νοοτροπία. Μετά από τη δική μου εκπομπή πήραν ιδέες και βγήκαν άλλες εκπομπές», δήλωσε στη συνέχεια η Εύη Βατίδου για το τέλος της εκπομπής της «Τηλεπροξενιά».

Στη συνέχεια το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στη νέα της σχέση και αποκάλυψε ότι έχουν 12 χρόνια διαφορά.

«Τη λέμε την ηλικία. Είμαι 47 και ο σύντροφός μου είναι 35», αποκάλυψε.